На сніданок до ранкової чашки кави або чаю можна приготувати багато смакоти, але бананові оладки однозначно стануть безпрограшним варіантом, який сподобається всім.

Структура оладок із стиглих бананів виходить ніжною та повітряною, а смак неймовірним. Процес приготування є максимально простим і не вимагає особливих кулінарних навичок. Продукти розраховані на невелику порцію, тому варто враховувати всіх членів сім'ї.

Банани, скріншот з відео
Банани, скріншот з відео

Інгредієнти для бананових оладок:

  • 2 яйця;
  • 2 банана;
  • 100 г вівсяних пластівців;
  • 2 ст. л. меду;
  • олія для смаження.

Приготування:

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще
  1. Спочатку збийте яйця із цукром. Краще використовувати блендер чи міксер, буде швидше, ніж вінчиком. Додайте вівсяні пластівці, мед та банани, перебийте масу до однорідності.
  2. Розігрійте сковороду з товстим дном та антипригарним покриттям. Налийте в неї олію і ложкою викладайте порції тесту на розпечену поверхню.

  3. Як тільки оладки підрум'яняться, переверніть їх на інший бік. Смажте вироби на помірному вогні під кришкою.

Такий сніданок краще подавати до гарячого чаю чи кави, а також з будь-якими добавками – джемом, ягодами, сметаною, йогуртом чи розтопленим шоколадом.

Бананові оладки, фото lifestyle.today
Бананові оладки, фото lifestyle.today

Раніше ми писали про те, що Рошен чи БКК? Краще приготувати самому: рецепт Київського торта, який сподобається всім українцям

Як повідомляв Знай.ua, не для вегетаріанців: смачність якої можна побалувати домашніх - солянка на ковбасках та філе

Також портал Знай.ua писав, заряд вітамінів у банку на цілий рік: як законсервувати мандарини зі спеціями - дуже простий рецепт