Господині часто шукають нові рецепти страв, щоб потішити своїх близьких та рідних, один з таких простих, але дуже смачних рецептів — коржики з сиру прийдуться до смаку кожному, не лише тим, хто полюбляє сир.

Такі коржики можуть прийтися до смаку до будь-яких посиденьок чи вечірки. Для випікання знадобиться не багато інгредієнтів, а час на приготування не займе більше пів години. Коржики виходять хрусткі та надзвичайно смачні.

Сирні коржики. Фото: Telegram
Сирні коржики. Фото: Telegram

Що змішати:

  • Борошно - 250 г
  • Розпушувач - 1 ч.л
  • Сіль -0,5 ч.л
  • Йогурт або сметана - 120 мл
  • Молоко - 120 мл
  • Зелена цибуля
  • Сир - 150 г

Сирні коржики. Фото: Telegram
Сирні коржики. Фото: Telegram

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою "Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Сир треба натерти на тертці з великим вічком, а цибулю порізати надрібно. З'єднати всі інгредієнти, вказані вище. . Сформувати коржики товщиною 1 см, розрізаємо на трикутнички та перекладаємо на пергамент. Випікати хрусткі сирні смаколики слід не більше 25 хвилин при 180 градусах до золотистої корочки.

Сирні коржики. Фото: Telegram
Сирні коржики. Фото: Telegram

Перед подачею до столу викласти на серветку, що забрати зайвий жир. Сирними коржиками можна смакувати переглядаючи у компанії друзів цікавий фільм, або використати як перекус між основними прийомами їжі.

Нагадаємо, ми писали, що морква з лимоном та медом в банці: потужна суміш для здоров'я очей та зміцнення імунітету.

Як повідомляв "Знай.ua" не робіть пюре і не смажте: як смачно і швидко приготувати картоплю, яку ви точно ніколи не куштували.

Також "Знай.ua" інформував, що ідеальний рецепт на День святого Валентина: смачне печиво, яке не додасть кілограмів на вагах.