Повітряні булочки з шоколадом є швидким і простим способом зробити найсмачніший делікатес.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяПовітряна булочка з шоколадом – одна з класичних страв французької кухні поряд з круасанами.
Перевага приготування цієї насолоди в тому, що вона не вимагає великих витрат, а готувати її вкрай просто та смачно. Буквально за чотири кроки у вас буде неймовірно смачна та приємна випічка.
Інгредієнти:
- Борошно-550 г;
- Сухі дріжджі-8 г;
- Яйця-2 шт.;
- Молоко-250 мл;
- Вершкове масло-80 г;
- Сіль-4 г;
- Цукор-120 г;
- Ванільний цукор-1 ч.л.;
- Кунжут за бажанням;
- Шоколад в начинку;
Алгоритм приготування.
- У тепле молоко додати|добавляти| 1 ст.л. цукру та дріжджі. Перемішати та прибрати в тепло. В опару додати яйця, вершкове масло|мастило|, цукор, сіль|соль|, ванільний цукор, перемішати.
- Додати|добавляти| муку|борошно|, замісити тісто і прибрати в тепло на півтори години. Розтягнути його та нарізати на 15 шматочків. Кожен розплющити, на середину покласти шоколад і сформувати булочку.
- Змастити яйцем. За бажанням можна присипати насінням кунжуту.
- Випікати в розігрітій до 170 -180 ° С в духовці 20 хвилин.
Нагадаємо, щоб не розвалилися та вийшли смачними: як приготувати ідеальні рибні котлети. Досвідчені кухарі поділилися хитрощами, завдяки яким рибні котлети вийдуть ідеальними.
Раніше ми повідомляли, чим можна замінити м'ясо: найкращі продукти, що містять багато корисного білка.
Також не зайвими будуть плюшки, на які точно прилетить Карлсон балуватися: рецепт смачної та простої випічки з дитинства.