Коли гості на підході та катастрофічно не вистачає часу на приготування, швидкі рецепти дуже рятують. Можна приготувати повноцінну страву за 10 хвилин із урахуванням підготовки всіх продуктів.

Картопляний пиріг за цим рецептом підійде і на вечерю, і на обід. Готується максимально просто, а на вигляд і смак схожий на великий дерун, але з ніжною сирною начинкою. Швидше діставайте необхідні інгредієнти, а під час готування навіть настрій підніметься.

Картопля, фото legkovmeste
Картопля, фото legkovmeste

Ось що з продуктів знадобиться:

  • картопля – 5 шт.;
  • твердий сир – 250 г;
  • яйця – 2 шт.;
  • олія 3-4 ст.л.;
  • зелень;
  • сіль перець.

Процес приготування:

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Почищену картоплю натріть. Необхідно віджати зайвий сік, перекласти в миску та вбити яйця. Сюди покладете тертий сир, сіль та чорний мелений перець.

Розігрійте сковороду, налийте олію і викладайте картопляну суміш шаром 2 см. Смажте під кришкою. Через 5 хвилин зніміть пиріг зі сковороди, посипте зеленню та полийте сметаною. Все, можна подавати на стіл. Така смакота однозначно стане вашою улюбленою, а всі знайомі проситимуть рецепт.

Великий дерун, скріншот з відео
Великий дерун, скріншот з відео

Раніше ми писали про те, що друге "життя" сухого м'яса з бульйону: готуємо смачний курячий паштет всього за 2 хвилини

Як повідомляв Знай.ua, морквяне печиво, яке полюблять і діти, і дорослі: простий рецепт для ранкового чаю

Також портал Знай.ua писав, порадуйте другу половинку на 14 лютого: прості та повітряні булочки з шоколадом – чудовий рецепт афродизіаку. Перевага в тому, що не потребує великих витрат.