Господині завжди у пошуках смачних та перевірених рецептів страв, які зможуть порадувати всю родину. Дуже важливо щоб страва була не складною у приготуванні та інгредієнти для неї не були захмарно дорогими.

Саме тому пропонуємо приготувати вам тефтелі. Ця страва ідеально підійде до вечері, вам залишиться тільки зробити салат з овочів і годувати сім'ю. До того ж ці тефтелі потрібно запікати, так що в них буде мінімум жиру. Цим рецептом поділилися у Телеграм-каналі "Рецепти щодня".

Інгредієнти:

- куряче м'ясо - 800 г.
- яйце - 2 шт.
- цибуля - 1 шт.
- Сіль та спеції – за смаком

Для заливання:

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

- Томатная паста - 80 г.
- Сметана - 3 ст.л.
- Вода - 200 мл.

Спосіб приготування:

Для початку потрібно порізати курку та цибулю, додати яйця та сіль, перебити блендером до однорідності. Після цього змішуємо всі інгредієнти для заливки.

Мокрими руками сформуємо тефтелі і кладемо у форму, попередньо трохи змащену олією. Зверху все потрібно полити соусом. Відправляємо в духовку 180 градусів на 40-50 хвилин.

Тефтелі, фото: Pixabay
Тефтелі, фото: Pixabay

Нагадаємо про морквяні печиво, які полюблять і діти, і дорослі: простий рецепт для ранкового чаю.

Раніше ми повідомляли, друге "життя" сухого м'яса з бульйону: готуємо смачний курячий паштет всього за 2 хвилини. Можна використовувати й інше м'ясо, з якого варили бульйон, і воно стало сухим.

Також не зайвим буде торт із кукурудзяних паличок зі згущеним молоком на швидку руку за 20 хвилин: ідеальна заміна вафельному.