Сирники – страва, яка знайома всім з дитинства. Саме з цією стравою у більшості асоціюються найприємніші спогади дитинства.

Однак, якщо не мати хорошого та перевіреного рецепту приготування сирників може стати справжнім випробуванням. Адже вони можуть розвалюватись і не тримати форму. Тому пропонуємо вам рецепт, який точно вийде у всіх господарок з першого разу, повідомляє портал "zaxid.net".

Інгредієнти:

  • Сир 500 гр
  • яйця 1 шт
  • цукор 1 ст. л.
  • манка 3 ст. л. + 3 ст. л.
  • олія для смаження
  • дрібка солі

Сирники, фото: ZAXID.NET
Сирники, фото: ZAXID.NET

Спосіб приготування:

Популярні новини зараз
Індексація пенсій у 2025 році буде не для всіх: хто опиниться за бортом підвищень Десятки тисяч українців залишилися без "броні" від мобілізації: за які порушення призиватимуть Дають лише 3 дні: в Україні змінилися правила повісток поштою, що це змінює для чоловіків Перевірки від газовиків вийшли на новий рівень: українцям розповіли про документ, який треба підписати
Показати ще

Для початку потрібно добре розтерти сир, можна пропустити через м'ясорубку. Додати яйце, щіпку солі, цукор і добре перемішати. Додати 3 ст. ложки манки, знову перемішати. Залишити суміш у спокої хоча б хвилин на 10, а якщо є більше часу – на півгодини.

Мокрими руками сформуйте із сиру кульки. Висипати решту манок на тарілку, обваляти кожен сирник у манці, надаючи йому бажаної форми. Смажити в олії на добре розігрітій сковороді з двох боків до золотистого красивого кольору.

Готові сирники можна подавати зі сметаною чи улюбленим варенням. Смачного!

Нагадаємо, що духовку навіть включати не доведеться: торт із печива та йогурту за 15 хвилин – швидкий рецепт.

Раніше ми повідомляли про шоколадно-буряковий торт для тих, хто любить експерименти: гастрономічна дивина вразить усіх.

Також стало відомо, що бісквіт вийде ідеальним, якщо не додавати до нього яйця: простий рецепт, який ніхто не очікував побачити.