Сирники – страва, яка знайома всім з дитинства. Саме з цією стравою у більшості асоціюються найприємніші спогади дитинства.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяОднак, якщо не мати хорошого та перевіреного рецепту приготування сирників може стати справжнім випробуванням. Адже вони можуть розвалюватись і не тримати форму. Тому пропонуємо вам рецепт, який точно вийде у всіх господарок з першого разу, повідомляє портал "zaxid.net".
Інгредієнти:
- Сир 500 гр
- яйця 1 шт
- цукор 1 ст. л.
- манка 3 ст. л. + 3 ст. л.
- олія для смаження
- дрібка солі
Спосіб приготування:
Для початку потрібно добре розтерти сир, можна пропустити через м'ясорубку. Додати яйце, щіпку солі, цукор і добре перемішати. Додати 3 ст. ложки манки, знову перемішати. Залишити суміш у спокої хоча б хвилин на 10, а якщо є більше часу – на півгодини.
Мокрими руками сформуйте із сиру кульки. Висипати решту манок на тарілку, обваляти кожен сирник у манці, надаючи йому бажаної форми. Смажити в олії на добре розігрітій сковороді з двох боків до золотистого красивого кольору.
Готові сирники можна подавати зі сметаною чи улюбленим варенням. Смачного!
Нагадаємо, що духовку навіть включати не доведеться: торт із печива та йогурту за 15 хвилин – швидкий рецепт.
Раніше ми повідомляли про шоколадно-буряковий торт для тих, хто любить експерименти: гастрономічна дивина вразить усіх.
Також стало відомо, що бісквіт вийде ідеальним, якщо не додавати до нього яйця: простий рецепт, який ніхто не очікував побачити.