Сирники – страва, яка знайома всім з дитинства. Саме з цією стравою у більшості асоціюються найприємніші спогади дитинства.

Однак, якщо не мати хорошого та перевіреного рецепту приготування сирників може стати справжнім випробуванням. Адже вони можуть розвалюватись і не тримати форму. Тому пропонуємо вам рецепт, який точно вийде у всіх господарок з першого разу, повідомляє портал "zaxid.net".

Інгредієнти:

  • Сир 500 гр
  • яйця 1 шт
  • цукор 1 ст. л.
  • манка 3 ст. л. + 3 ст. л.
  • олія для смаження
  • дрібка солі

Сирники, фото: ZAXID.NET
Сирники, фото: ZAXID.NET

Спосіб приготування:

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом Оновлення даних через додаток "Резерв+": повна інструкція ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю
Показати ще

Для початку потрібно добре розтерти сир, можна пропустити через м'ясорубку. Додати яйце, щіпку солі, цукор і добре перемішати. Додати 3 ст. ложки манки, знову перемішати. Залишити суміш у спокої хоча б хвилин на 10, а якщо є більше часу – на півгодини.

Мокрими руками сформуйте із сиру кульки. Висипати решту манок на тарілку, обваляти кожен сирник у манці, надаючи йому бажаної форми. Смажити в олії на добре розігрітій сковороді з двох боків до золотистого красивого кольору.

Готові сирники можна подавати зі сметаною чи улюбленим варенням. Смачного!

Нагадаємо, що духовку навіть включати не доведеться: торт із печива та йогурту за 15 хвилин – швидкий рецепт.

Раніше ми повідомляли про шоколадно-буряковий торт для тих, хто любить експерименти: гастрономічна дивина вразить усіх.

Також стало відомо, що бісквіт вийде ідеальним, якщо не додавати до нього яйця: простий рецепт, який ніхто не очікував побачити.