Для приготування котлет слід використовувати не лише м'ясо. І багато фаршу не завжди добре для цієї страви. Додаткові інгредієнти здатні зробити котлети економнішими, а також кращими на смак.

Варто лише прислухатися до порад досвідчених кухарів, щоб страва дійсно потішила. То ж рекомендується додавати деякі продукти до фаршу на котлети, щоб у результаті їх було більше за кількістю. А також, щоб вони вийшли неймовірно смачні, соковиті.

Крім того, у випадку, якщо для приготування котлет використовується фарш зі свинини, то вони вийдуть не такі жирні.

Котлети з сиром, фото unian
Котлети з сиром, фото unian

Які інгредієнти можна додавати у фарш до котлет

М’ясні котлети, наприклад, ідеально смакують з овочевими основами. Для цього на 500 г фаршу можна взяти 200 г картоплі та 200 г капусти. При цьому 100 г має бути білого хліба, замоченого в молоці.

Популярні новини зараз
Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Крім того, м'ясні котлети можна збільшити в об'ємі також завдяки кабачку. Ця порада особливо актуальна в літній час, коли цих овочів є дуже багато.

Кабачки. Фото: скриншот Youtube
Кабачки. Фото: скриншот Youtube

Нагадаємо, не википить і не підгорить: як закип'ятити молоко швидко і без втрат

Як повідомляв "Знай.ua", 5 найшкідливіших поєднань продуктів: можуть серйозно зашкодити організму

Також "Знай.ua" писав, впораєтеся за 1 секунду: як швидко очистити картоплю в мундирі