Зварити картоплю в мундирі, яка є популярним складником багатьох салатів, дуже просто. Проте очищення її від шкірки часто займає більше часу, ніж того б хотілося.

Інколи доводиться поморочитися з цією справою через дуже липку шкірку картоплі. Проте існує спосіб, який вам допоможе у цій справі й ви зможете насолодитися стравою, адже крім салатів таку картоплю вживають як швидкий варіант обіду чи вечері.

Існує проста хитрість, яка дозволяє очистити картоплю у мундирі за лічені секунди. Завдяки цьому нехитрому способу можна перечистити без особливих зусиль цілу гору картоплі в мундирі за лічені хвилини.

Відварена картопля, фото belnovosti
Відварена картопля, фото belnovosti

Як швидко очистити картоплю в мундирі:

  1. Помийте картоплю, зробіть на овочах поперечний надріз навколо осі та покладіть в каструлю. Бажано, щоб початок надрізу та його закінчення збіглися в одній точці.
  2. Поміщаємо картоплю у воду і варимо до готовності. За надріз хвилюватися не варто, адже смакові якості не постраждають.
  3. Перед тим, як зняти зварену картоплю з плити, підготуйте місткість з крижаною водою., в якій потрібно буде охолодити готові картоплини.
  4. Злийте воду і швидко перекладіть овочі охолоджуватися на 10-15 секунд.
  5. Тепер дістаньте картоплину з води й просто потягніть за шкірку, що відшарувалася, з різних кінців бульби.

Картопля в мундирі, фото kartofan
Картопля в мундирі, фото kartofan

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Нагадаємо, соковиті котлети з 2-х основних інгредієнтів: рецепт, який здивує навіть досвідчених кухарів

Як повідомляв "Знай.ua", ось чому макарони виходять несмачними: 3 секрети приготування ідеальної пасти

Також "Знай.ua" писав, смачний рулет на десерт за пів години: найпростіші продукти й мінімум зусиль