З курячого м'яса можна приготувати багато всього, яких тільки рецептів не вигадали господині. Якщо мова йде про перші страви - то це бульйон з овочами, але крем-суп виходить набагато смачніше і різноманітніше.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяВ основі курячого крем-супу все той же бульйон, але текстура виходить шовковиста і дуже ніжна. На готування піде небагато часу, а рецепт під силу кожному.
Інгредієнти:
- філе курки – 250 г;
- цибуля – 1 шт.;
- чиста вода – 2 л;
- твердий сир – 0,4 кг;
- вершки 33% – 250 мл;
- масло – 50 г;
- олія соняшникова – 2 ст.л.;
- мука - 2 ст.л.;
- сіль;
- кріп чи петрушка.
Як готувати:
Варимо бульйон протягом 30 хвилин і витягуємо філе по готовності. Цибулю нашаткуйте і відправте смажитися на сковороду на олії. Коли вона буде напівготовою, додайте до неї борошно. Не знімаючи з вогню, продовжуйте постійно перемішуватись. Потрібно довести цибулю до м'якості.
Філе наріжте на шматки. У блендер налийте бульйон, покладіть курку, цибулю з борошном, олію та сіль. Збийте до однорідної суміші. Для того, щоб надати супу сирного смаку, в блендер покладіть натертий твердий сир. Ще раз збийте. Потім влийте холодні вершки.
Перелийте крем суп назад у каструлю та поставте на вогонь, але не великий. Варіть, поки сир не розчиниться. Перед подачею суп посипте подрібненою зеленню.
Раніше ми писали про те, що розчинну каву теж можна зробити смачною: як приготувати без гіркоти та кислоти
Як повідомляв Знай.ua, як приготувати смачний торт, який не зашкодить фігурі.