Крабові палички зазвичай використовують для приготування салатів. Проте, з них можна приготувати й багато інших страв, наприклад, котлети. Щобільше приготування котлет із крабових паличок займає небагато часу.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяІнгредієнти:
- крабових паличок – 400 г;
- панірувальних сухарів – 50 г;
- яєць – 2 шт.;
- борошна – 4 столові ложки;
- майонезу та спецій – до свого смаку.
Приготування:
Спершу подрібніть крабові палички на тертці та викладіть у глибоку посудину. Додайте туди 1 яйце, борошно, спеції та трохи майонезу. Ретельно перемішайте всі інгредієнти.
В іншому посуді збийте ще одне яйце, а на блюдце висипте сухарі. Сформуйте з отриманого фаршу котлети. Занурте їх спочатку у яйце, а потім у панірування. Котлети викладають на розігріту сковороду та обсмажують на невеликій кількості олії по 5 хв з кожного боку.
Як гарнір до котлет з крабових паличок ідеально підходить цвітна капуста. У трохи підсоленій воді промивають суцвіття капусти й варять їх 6-7 хв. Коли капуста стече, її потрібно обсмажити на сковороді 4-5 хв.
Далі солять, перемішують і додають панірувальні сухарі. Після цього смажать ще протягом 5 хв, а потім вливають курячі яйця і готують ще 2-3 хв. За бажанням можна доповнити страву тертим сиром і смажити ще 1 хв.
Нагадаємо, не википить і не підгорить: як закип'ятити молоко швидко і без втрат
Як повідомляв "Знай.ua", 5 найшкідливіших поєднань продуктів: можуть серйозно зашкодити організму
Також "Знай.ua" писав, впораєтеся за 1 секунду: як швидко очистити картоплю в мундирі