Багато хто міг забути смак дитинства, який легко нагадати, за допомогою приготування тертого пирога.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЦей найсмачніший і простий десерт нам готували на олії чи маргарині, проте іноді це можна зробити і на смальці. Таким рецептом і поділився Євген Клопотенко на своєму YouTube-каналі.
Для приготування тертого пирога за рецептом зірки "МастерШеф" нам знадобляться наступні інгредієнти - 450 г борошна, 200 г смальцю, 1-2 столові ложки цукру, 10 гр. ванільного цукру і стільки ж розпушувача. А ще два яйця, щіпка солі... і, звичайно, для начинки - 600 грам абрикосового варення.
У миску потрібно насипати 450 г борошна, додати туди 200 г смальцю і два яйця. Потім туди ж – столову ложку цукру та ванільний цукор. Далі потрібно добре вимісити тісто і поділити на три частини.
Одну з них загорніть у харчову плівку та помістіть у холодильник. А дві частини, що залишилися, з'єднайте в одну, що буде основною для нашого пирога. Вона повинна постояти у холодильнику 20 хвилин, перш ніж розгортатися на пергаментному папері.
Залишається тільки викласти тісто на лист і зверху покласти варення. Дістати частину тіста з холодильника і натерти ним пиріг, після чого відправити в духовку на 30 хвилин при 180 градусах.
Нагадаємо, вишневий пиріг стане вашою візитною карткою-шедевром : покроковий рецепт
Як повідомляв "Знай.uа", ніжний вершковий десерт з нотками рому: дуже швидкий рецепт - 10 хвилин і ласощі готові до подачі
Знай.uа писав, ви не знали про таємний інгредієнт у драниках - додайте його і не пошкодуєте: рецепт від відомого кулінара