До м'яса підходить будь-який гарнір, а ось із соусом все трохи складніше, адже від нього безпосередньо залежить, наскільки смачною в результаті вийде страва. Деякі зовсім не уявляють собі ту ж курку або свинину без соусу, але так як у магазинних багато хімії, приготувати його самостійно - найкраще рішення.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЯблучний соус за цим рецептом виходить пісним, так як у складі немає яєць і молока, але від цього він не менш смачний, а на приготування піде всього 15 хвилин. Запасайтеся продуктами, гарним настроєм і приступайте.
Інгредієнти для соусу:
- 4 невеликі яблука
- 1 год. л. рік
- 1 ст. л. гірчиці
- чорний мелений перець за смаком
- 1 щіпка куркуми
- 1 ст. л. лимонного соку
- 200 г олії
Як приготувати:
- Очищаємо яблука від шкірки. Видаляємо серцевину. Розрізаємо яблука на 4 частини та складаємо їх у поліетиленовий пакет. Зав'язуємо його, робимо проколи ножем, щоб виходила пара. Відправляємо у мікрохвильову піч приблизно на 5 хвилин.
- Перекладаємо яблука у чашу блендера. Подрібнюємо їх до однорідного пюре. Додаємо сіль, гірчицю та лимонний сік.
- Всипаємо куркуму та чорний мелений перець. Вливаємо олію. Збиваємо всі інгредієнти до однорідності.
- Переливаємо соус в чисту суху банку, закриваємо кришкою і відправляємо в холодильник.
Нагадаємо, як швидко і смачно приготувати оселедець у медовому маринаді: стане вашою улюбленою закускою
Раніше ми писали про те, що найкраща профілактика від застуди: чай з лавровим листком, імбиром і лимоном, який допоможе швидко стати на ноги