Багато хто під час перегляду фільму або у великій компанії не відмовляє собі в задоволенні поласувати різними снеками. І ні для кого не секрет, що це досить шкідливо, якщо купувати їх у магазині. Найкращим рішенням буде приготувати їх самостійно, але не з картоплі, а імбиру.

Сам по собі імбир дуже корисний, адже добре впливає на багато процесів в організмі, а така хрумка закуска з ароматом, що легко впізнається, стане відмінною заміною шкідливим чіпсам, сухарикам і горіхам, які напихують хімією. І що найголовніше – готувати їх дуже просто, з процесом упорається кожен.

Імбир, фото з вільних джерел
Імбир, фото з вільних джерел

Які інгредієнти знадобляться:

  • імбир;
  • сіль;
  • мелений червоний перець;
  • оливкова олія.

Процес приготування:

Популярні новини зараз
ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще
  1. Імбир потрібно нарізати тонкими слайсами. Далі посипати їх сіллю, червоним перцем і збризкати олією. Добре перемішайте, щоб спеції розподілилися по слайсах.
  2. Після цього потрібно викласти їх на пергамент і відправити деко в духовку на 15 хвилин при 180 °C.

Імбирні чіпси, фото alibaba
Імбирні чіпси, фото alibaba

Імбирні чіпси можуть бути здоровою альтернативою традиційним з картоплі, якщо вони приготовані без зайвої кількості солі та олії.

Раніше ми писали про те, що Київхліб чи Кулиничі відпочивають: рецепт ароматних булочок із сиром до чаю, який нагадає про бабусю

Як повідомляв Знай.ua, кулінарна хитрость, від якої залежить все: навіщо господині замочують горох і як це робити правильно

Також портал Знай.ua писав, як приготувати найкращу профілактику від застуди: чай з лавровим листком, імбиром та лимоном, який допоможе швидко стати на ноги.