В останні кілька років японський десерт моті став неймовірно популярним серед українців. Він є практично в кожному закладі, проте приготувати його можна і в домашніх умовах.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЦе такий японський вид тіста, яке виготовлене з клейкого рису. Його особливість у тому, що воно набуває неймовірної насолоди. А ось готуються вони неймовірно швидко та просто.
Для страви знадобляться такі інгредієнти:
- Рисове борошно - 100 г;
- Тепла вода – 100 мл;
- Цукор – 2 столові ложки.
А ось як начинка можна використовувати будь-що, що вам припаде до душі і до смаку. Наприклад м'які фрукти на кшталт бананів, манго, винограду. Також можна взяти шоколадну пасту нутелу, мармелад тощо. Все, що вам сподобається.
Далі необхідно на поверхню столу насипати крохмаль і на ньому розкотити тісто до товщини приблизно 1 сантиметр.
Після цього обробимо їх на рівні частини, і в кожну потрібно покласти заздалегідь підготовлену начинку.
Після того як зробили перераховані вище дії, необхідно скрутити все в кульку, і все, можна приступати до трапези.
На приготування у вас піде не так багато часу, і виходить так само смачно, як і в дорогих закладах, але бюджетніший варіант. Кількість інгредієнтів розрахована приблизно на 6 таких моті.
Нагадаємо, що про м'ясо більше і не згадайте: соковиті котлети з булгура, які стануть вашими улюбленими.
Раніше ми повідомляли, що замінить хліб і привчить дитину до манки: рецепт коржиків, які потішать вас вранці.