Жульєн під золотистою сирною скоринкою – звучить як музика тільки для шлунку. Поєднання грибів, курочки та сиру, запечених у ніжному вершковому соусі, робить цю страву неймовірно ніжною та смачною.

Для того, щоб страва вийшла незабутньою, слід попіклуватися про інгредієнти, та трошки почаклувати біля плити. Жульєн підійде як для вечора з коханим, так і для сімейної святкової трапези.

Жульєн. Фото: Youtube
Жульєн. Фото: Youtube

Для того, аби приготувати цю страву слід мати на кухні такі продукти:

  • Куряче філе 250 г
  • Цибуля 80 г
  • Вершкове масло 10 г
  • Печериці 210 г
  • Сіль, спеції (за смаком)
  • Борошно 30 г
  • Сир 50 г
  • Вершки 20% 350 мл

Цибулю, шампіньйони, та філе дрібно нарізати. Сир натерти на тертці. Для приготування цієї страви ви можете використовувати печериці або гливи, а можете зробити грибний мікс.

Популярні новини зараз
Це було ще не спекотно: Україну накриє небезпечна температура Притула хоче запрягти ухилянтів: "Хе**чити по 16 годин на день" Спека не завадить: як заснути навіть у найгарячіші ночі Світло буде цілий день: в "Укренерго" порадували українців
Показати ще

Цибулю обсмажити на маслі. Додати нарізаний часник. Туди ж відправити печериці, сіль, спеції й смажити до готовності грибів — тушкуйте ще 3-4 хвилини.

Жульєн. Фото: Youtube
Жульєн. Фото: Youtube

Додайте до пательні шматки курки, посоліть на смак і обсмажуйте ще протягом 4-5 хвилин.

Сир окремо поріжте невеликими шматочками. У цьому рецепті він виступає як соус для грибів і курки. Але попередньо замість сиру ми використаємо вершки.

Нагадаємо, ми писали, що суп з булгуру та печериць стане улюбленим обідом: проста страва на кожен день.

Також "Знай.ua" інформував, незвичайний кавовий глінтвейн за 10 хвилин: відкрийте для себе новий смак зігріваючого напою.

Як повідомляв "Знай.ua", як правильно приготувати картоплю, щоб вона приносила користь.