Жульєн під золотистою сирною скоринкою – звучить як музика тільки для шлунку. Поєднання грибів, курочки та сиру, запечених у ніжному вершковому соусі, робить цю страву неймовірно ніжною та смачною.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяДля того, щоб страва вийшла незабутньою, слід попіклуватися про інгредієнти, та трошки почаклувати біля плити. Жульєн підійде як для вечора з коханим, так і для сімейної святкової трапези.
Для того, аби приготувати цю страву слід мати на кухні такі продукти:
- Куряче філе 250 г
- Цибуля 80 г
- Вершкове масло 10 г
- Печериці 210 г
- Сіль, спеції (за смаком)
- Борошно 30 г
- Сир 50 г
- Вершки 20% 350 мл
Цибулю, шампіньйони, та філе дрібно нарізати. Сир натерти на тертці. Для приготування цієї страви ви можете використовувати печериці або гливи, а можете зробити грибний мікс.
Цибулю обсмажити на маслі. Додати нарізаний часник. Туди ж відправити печериці, сіль, спеції й смажити до готовності грибів — тушкуйте ще 3-4 хвилини.
Додайте до пательні шматки курки, посоліть на смак і обсмажуйте ще протягом 4-5 хвилин.
Сир окремо поріжте невеликими шматочками. У цьому рецепті він виступає як соус для грибів і курки. Але попередньо замість сиру ми використаємо вершки.
Нагадаємо, ми писали, що суп з булгуру та печериць стане улюбленим обідом: проста страва на кожен день.
Також "Знай.ua" інформував, незвичайний кавовий глінтвейн за 10 хвилин: відкрийте для себе новий смак зігріваючого напою.
Як повідомляв "Знай.ua", як правильно приготувати картоплю, щоб вона приносила користь.