Грибний суп з булгуром стане ідеальною складовою пісного або вегетаріанського меню, вдало прикрасивши обідній стіл.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяСуп можна приготувати на овочевому бульйоні або із додаванням води. Використовуйте для приготування звичайні печериці, або сушені гриби із розрахунку 50-70 г сушених грибів на 1.5-2 літри рідини. Рецептом поділився портал
Цибулю почистити та подрібнити. Гриби помити та нарізати середніми шматочками або за вподобанням. Розігрійте у середній сковороді олію. Викладіть цибулю, смажте помішуючи 1 хвилину. Додайте гриби й смажте ще 7-8 хвилин. Перед вимиканням вогню посоліть й додайте спеції на свій смак.
Наріжте кубиками картоплю. Використовуйте 3-4 великих картоплини. Моркву натріть на середній тертці. Промийте у ситі булгур. Залиште крупу у ситі для стікання зайвих рідин.
Додайте бульйон або воду в глибоку каструлю. Доведіть рідину до кипіння на великому вогні й додайте сіль.
Викладіть в каструлю картоплю й моркву. Доведіть рідину до повторного кипіння. Додайте підсмажені гриби з цибулею і булгур. Зменште вогонь до середнього, ближче до слабкого.
Готуйте суп без кришки 25-30 хвилин. Після чого додайте спеції, вимкніть вогонь, накрийте каструлю кришкою й залиште на плиті ще на 10-15 хвилин.
Нагадаємо, ми писали, щоб оладки не вбирали олію зі сковорідки: проста кулінарна хитрість, яка врятує страву
Як повідомляв "Знай.ua" імбирні чіпси в духовці за 15 хвилин: на заміну шкідливим снекам із хімією.
Також "Знай.ua" інформував, чому млинці рвуться під час приготування: помилки, яких слід уникати.