Кава є одним з найулюбленіших ранкових напоїв українців. Вона не лише тішить своїм смаком та ароматом, але й допомагає прокинутися і підготуватися до насиченого робочого дня.

Пропонуємо спробувати оригінальний рецепт приготування кави з апельсиновим смаком та вершками, яка стане радістю вихідного дня. Її, звісно можна готувати й щодня, але для цього знадобиться трішки більше часу, ніж зазвичай.

З такою кавою буде приємно розслабитись у вільну хвилину. А насичений вершковий смак та аромат апельсинової цедри — це неабияк захопливо.

Інгредієнти:

  • кава — 4 ч. л.;
  • вода — 250 мл;
  • какао-порошок — 2 ст. л.;
  • цукор — 2 ст. л.;
  • молоко — 100 мл;
  • апельсинова цедра;
  • вершки 33%.

Кава. Фото: скрін youtube
Кава. Фото: скрін youtube

Спосіб приготування кави з апельсиновим ароматом

Нічого складного у приготуванні такої кави немає, то ж справитися з цим завданням може кожен. Спершу заваріть звичним для вас способом міцну каву.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

У цей час окремо змішайте какао, цукор та молоко. З цих складників потрібно приготувати шоколад. Далі налийте в чашку каву та гарячий шоколад.

А зверху ароматний напій прикрасьте збитими вершками та посипте апельсиновою цедрою. Виходить дуже смачно, то ж результат вас обов'язково потішить.

Апельсин. Фото: Youtube
Апельсин. Фото: Youtube

Нагадаємо, не википить і не підгорить: як закип'ятити молоко швидко і без втрат

Як повідомляв "Знай.ua", 5 найшкідливіших поєднань продуктів: можуть серйозно зашкодити організму

Також "Знай.ua" писав, впораєтеся за 1 секунду: як швидко очистити картоплю в мундирі