На носі весняне потепління, а не за горами й літо. Це означає, що настав час сезонних смаколиків, які люблять і діти, і дорослі. Звісно ж, у списку лідерів – морозиво. Але не варто лінуватися і бігти за першим-ліпшим до магазину, адже вдома його теж можна приготувати, і воно набагато корисніше.

Найчастіше в домашніх умовах готують заморожений сік, адже це найпростіше. Але якщо трохи сильніше постаратися і витратити на 10 хвилин більше, можна зробити неймовірне сендвіч-морозиво з хрустким печивом та шоколадною крихтою. Це додасть родзинку десерту. Нам знадобиться всього 4 інгредієнти.

Сендвіч-морозиво, кадр з відео
Сендвіч-морозиво, кадр з відео

Інгредієнти:

  • 6 штук пісочного печива
  • 150 мл вершків 33%
  • 50 мл згущеного молока
  • 50 г шоколаду

Як приготувати сендвіч-морозиво:

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Шоколад нарізаємо дрібними кубиками. Холодні вершки збиваємо міксером до загусання, і продовжуючи збивати, додаємо згущене молоко. Збиваємо ще декілька хвилин. Додаємо кубики шоколаду та перемішуємо.

На дно силіконової форми для кексу або будь-якої випічки кладемо печиво, покриваємо морозивом і зверху знову кладемо печиво. Забираємо в морозилку на декілька годин. Дістаємо з форми морозиво, нарізаємо та насолоджуємось.

Сендвіч-морозиво, кадр з відео
Сендвіч-морозиво, кадр з відео

Раніше ми писали про те, що за вуха не відтягнеш, такі смачні: як приготувати ідеальні сирники на сніданок без яєць

Як повідомляв Знай.ua, проблема запікання дрібної риби вирішена: швидкий і цікавий спосіб приготування

Також портал Знай.ua писав, смачні котлети з булгура, які нітрохи не поступаються м'ясним: як легко урізноманітнити пісне меню.