Кожна господиня, яка вміє користуватися духовкою та любить пригощати рідних домашньою випічкою, хоч раз в житті, напевно, готувала класичний торт чи то пиріг Зебра.

Цей пиріг знайомий з дитинства, найцікавішим у його приготуванні є виливання у форму шарів білого та шоколадного тіста. Адже форми виходять дивовижні та цікаві. Справжня насолода не лише на смак, але й для очей.

Зебра. Фото: Youtube
Зебра. Фото: Youtube

Для початку потрібно замісити тісто для нашої домашньої випічки з наведених інгредієнтів.

  • - 3 яйця
  • - 250 г цукру
  • - 300 г сметани
  • - 10 г розпушувача
  • - 350 г борошна
  • - 2 ст л какао

Беремо зручний для замісу посуд, вбиваємо туди яйця та додаємо склянку цукру-піску. Збиваємо яйця з цукром до пишної піни. Додаємо сметану, розпушувач та борошно.

Популярні новини зараз
Оштрафують навіть тих, хто вже оновив дані – кого повторно чекають в ТЦК Українці в паніці змітають із полиць пристрої для зарядки: ціни починають не кусатися, а з'їдати Українці отримають від ПФУ нові виплати, і це не пенсія: кому прийдуть додаткові гроші Пенсіонери отримають "бонус" у 500 гривень: чекати не довго
Показати ще

Зебра. Фото: Youtube
Зебра. Фото: Youtube

Тісто ділимо на 2 частини. В одну додаємо какао.

Дно форми застилаємо пергаментом, стінки змазуємо маслом і по черзі викладаємо тісто ложкою. Ставимо в розігріту духовку на 30-40 хвилин. Готовність перевіряємо шпажкою.

Зебра. Фото: Youtube
Зебра. Фото: Youtube

Нагадаємо, ми писали, що рогалики без молока, кефіру та яєць: як приготувати пісний десерт з води та борошна.

Як повідомляв "Знай.ua" як приготувати каву з апельсиновим смаком: цікавий рецепт ароматного напою.

Також "Знай.ua" інформував, чому потрібно додати насіння льону до свого раціону: стільки користі ніщо не дасть.