Дієтологи радять скорочувати споживання хліба, а в деяких випадках повністю відмовитися від нього, адже на полицях супермаркетів досить складно знайти корисний продукт. На щастя, є чудові альтернативи, які можна приготувати самостійно, а за смаком вони будуть навіть яскравішими за батон або чорний хліб. Одна з них – швидкий капустяний пиріг.

Капуста дуже доступна і проста в приготуванні, а роблять з неї багато різних страв, включаючи пироги.

Зберігання капусти, скріншот з відео
Зберігання капусти, скріншот з відео

Цей рецепт займе мало часу і не обійдеться дорого, але в результаті ви отримаєте здорову та ситну заміну хлібу.

Інгредієнти для капустяного пирога:

Популярні новини зараз
"Київстар", Vodafone та lifecell: на скільки зростуть тарифи у грудні Пенсіонерам подвоять доплати: хто отримає більше грошей Українці, у вас є Приват24? Банк терміново звернувся до клієнтів із заявою, перевіряйте у себе Графіки стануть коротшими: енергетики потішили прогнозом щодо відключень світла
Показати ще
  • 300 г капусти
  • 200 мл кефіру
  • 120 г борошна
  • яйце
  • 50 г твердого сиру
  • підлога чайної ложки розпушувача
  • сіль

Процес приготування, покроковий рецепт:

  1. Наріжте капусту, додайте до неї сіль і ретельно розімніть руками, щоб з'явився сік. В окремій мисці змішайте кефір, яйце та сіль, змішайте. Після цього додайте борошно і розпушувач і знову перемішайте.
  2. Додайте натертий твердий сир і капусту, добре перемішайте. Перемістіть тісто у форму. Запікайте протягом 40-45 хвилин у розігрітій до 180 градусів духовці.

Раніше ми писали про те, що не гірше, ніж у ресторані: елементарний рецепт смачної піци на сковорідці, пальчики оближе вся родина

Як повідомляв Знай.ua, як приготувати яблучний пиріг на сковороді з шаленим ароматом: швидкий рецепт на всю родину

Також портал Знай.ua писав, як приготувати ідеальні сирники для Великого посту: простий рецепт, на який піде не більше 30 хвилин