Іноді дуже хочеться здивувати близьких та гостей кулінарною смакотою, але не витрачати при цьому багато часу та зусиль. Для таких випадків чудово підходять страви з картоплею, адже її дуже просто готувати, а такий апетитний рулет однозначно сподобається всім.

В основі такого рулету картопля, а начинка з шинки та сиру. Поєднується дуже добре, тому можна сміливо готувати. У рецепті нічого складного немає, впорається кожен. Найбільше часу піде на те, щоб натерти картоплю, а решта процесів дуже швидкі.

Рулет з картоплею та шинкою, фото cesmak
Рулет з картоплею та шинкою, фото cesmak

Інгредієнти:

  • Картопля - 500 г
  • Цибуля - 1 шт.
  • Яйце -5 шт.
  • Твердий сир – 300 г
  • Шинка – 300 г
  • Сіль - 0,5 год. л.
  • Чорний перець (мелений) – 0,5 ч. л.

Як приготувати:

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще
  1. Натріть картоплю на великій тертці. Збийте яйця з 0,5 ч. л. солі та 0,5 ч. л. перцю. Додайте картоплю та подрібнену цибулю. Добре перемішайте.
  2. Перелийте суміш на лист, застелений пергаментним папером, і розрівняйте. Випікайте коржик у розігрітій до 180 градусів духовці протягом 30 хвилин.
  3. Викладіть поверх готового коржа скибочки сиру та шинки. Акуратно скрутіть рулет і покладіть на деко. Випікайте ще 5 хвилин при тій же температурі.

Раніше ми писали про те, що яку кулінарну хитрість застосовують господині, щоб печінкові котлети виходили пишними: вистачить 10 хвилин

Як повідомляв Знай.ua, відбивні в картопляному паніруванні: маленький трюк, який зробить страву ще смачнішою

Також портал Знай.ua писав, що ідеальні намазки із сала до великого столу – родичі обов'язково попросять рецептик