Слойки готуються максимально просто, але нехай вас не лякає наявність свинини з яблуком у рецепті, адже на час це ніяк не вплине. Однак це може стати одним із найулюбленіших ваших поєднань – досить ніжне, кисло-солодке та з приємними нотками спецій.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяРецепт такої смачної випічки підказав Євген Клопотенко із шоу "МастерШеф". На приготування в духовці піде всього 20 хвилин, а процеси не відрізняються сильною складністю. Кулінар порадив, що цю випічку можна взяти із собою на роботу чи дати дітям до школи замість бутербродів.
Інгредієнти:
- 200 г свиняча вирізка
- 500 г листкове тісто
- 1 шт. яблуко (кисле)
- 5 г вершкове масло
- 1 шт. яєчний жовток
- За смаком чебрець
- За смаком сіль
Як приготувати:
- Яблуко помийте, почистіть та наріжте дрібними кубиками. Вирізку свинячу також порубайте дуже дрібно, посоліть до смаку. Змішайте м'ясо з яблуками та чебрецем.
- Тісто розморозьте, розкотіть і наріжте невеликими прямокутниками. Викладіть начинку на прямокутники, закрийте тісто начинку і змастіть жовтком.
- Слойки викладете на змащений маслом пергамент. Випікайте 20 хвилин при 180 градусах.
Раніше ми писали про те, що спробуйте не варити яйця, а запекти просто в шкаралупі: дієтичний рецепт з курячим філе, про який ви не забудете
Як повідомляв Знай.ua, кабачки з медом та часником змусять забути про всі проблеми: унікальний рецепт, який ви більше ніде не знайдете
Також портал Знай.ua писав, що ідеальний рецепт маринаду до шашлику, щоби слини бігли без зупинки: Клопотенко так не вміє