Слойки готуються максимально просто, але нехай вас не лякає наявність свинини з яблуком у рецепті, адже на час це ніяк не вплине. Однак це може стати одним із найулюбленіших ваших поєднань – досить ніжне, кисло-солодке та з приємними нотками спецій.

Рецепт такої смачної випічки підказав Євген Клопотенко із шоу "МастерШеф". На приготування в духовці піде всього 20 хвилин, а процеси не відрізняються сильною складністю. Кулінар порадив, що цю випічку можна взяти із собою на роботу чи дати дітям до школи замість бутербродів.

Євген Клопотенко, фото: Instagram
Євген Клопотенко, фото: Instagram

Інгредієнти:

  • 200 г свиняча вирізка
  • 500 г листкове тісто
  • 1 шт. яблуко (кисле)
  • 5 г вершкове масло
  • 1 шт. яєчний жовток
  • За смаком чебрець
  • За смаком сіль

Як приготувати:

Популярні новини зараз
Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Для ФОП вступили у дію нові правила Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти
Показати ще
  1. Яблуко помийте, почистіть та наріжте дрібними кубиками. Вирізку свинячу також порубайте дуже дрібно, посоліть до смаку. Змішайте м'ясо з яблуками та чебрецем.
  2. Тісто розморозьте, розкотіть і наріжте невеликими прямокутниками. Викладіть начинку на прямокутники, закрийте тісто начинку і змастіть жовтком.
  3. Слойки викладете на змащений маслом пергамент. Випікайте 20 хвилин при 180 градусах.

Раніше ми писали про те, що спробуйте не варити яйця, а запекти просто в шкаралупі: дієтичний рецепт з курячим філе, про який ви не забудете

Як повідомляв Знай.ua, кабачки з медом та часником змусять забути про всі проблеми: унікальний рецепт, який ви більше ніде не знайдете

Також портал Знай.ua писав, що ідеальний рецепт маринаду до шашлику, щоби слини бігли без зупинки: Клопотенко так не вміє