Почався травень - останній весняний місяць, ідеальний час, щоб зібратися з родичами та друзями на природі.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяІ який же відпочинок на свіжому повітрі без багаття та шашличка, тому зараз ми розберемо ідеальний рецепт м'яса по-грузинськи лише з сіллю та перцем.
Через це відпадає найважливіший, здебільшого процес, через який часто шашлик просто не виходить — маринад. Головне правильно підібрати вид м'яса, і, звичайно, підготувати приправи з сіллю. Беремо баранину у кількості одного кілограма, подрібнений чорний перець, сіль – до смаку.
Приготування починається з того, що нам потрібно промити м'ясо та обов'язково обсушити його паперовими серветками. Потім його потрібно нарізати невеликими шматочками - десь по 3-5 сантиметрів. Якщо у вас є бажання, можете навіть плівок позбутися, видалити сухожилля і обрізати надлишки жиру.
Тепер переходимо до моменту, коли м'ясо вже потрібно нанизувати на шампури – шматочки потрібно розташовувати щільно один до одного. Потім відправляємо шашлик на мангал.
У ході приготування посипайте сіллю шашлик і подрібненим чорним перцем, розгортаючи його раз на кілька хвилин, щоб сторона встигла гарненько підсмажитися. Але слідкуйте за тим, щоб це відбувалося поступово.
Через це шашлик буде готовий десь за 15-30 хвилин, але дуже важливо стежити за зовнішнім виглядом, щоб не недоготувати та не переготувати.
Нагадаємо, однієї вишні не вистачить: найкращий вид дров для шашлику та актуальні ціни на м'ясо в Україні
Як повідомляв "Знай.ua", ідеальний рецепт маринаду до шашлику, щоб слини бігли без зупинки: Клопотенко так не вміє
Знай.ua писав, готуємо шампури і розтоплюємо мангал: українцям показали актуальні ціни на маринад та м'ясо для шашлику