Зараз великою популярністю користуються рецепти, на які не потрібно витрачати зайві зусилля та час. Медовик на сковороді – один із них.

Це один із найпростіших рецептів випічки, який можна зустріти на просторах інтернету чи навіть у кулінарних книгах. Такий порційний медовик можна сміливо готувати на свята чи просто радувати близьких без нагоди. На смак він практично не відрізняється від традиційного.

Медовик, фото kefir.od
Медовик, фото kefir.od

Інгредієнти:

  • сметана – 500 мл;
  • борошно – 250 г;
  • вершкове масло - 170 г;
  • згущене молоко - 3 ст.л.;
  • мед - 2 ст.л.;
  • дрібка солі.

Готуємо:

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Масло довільно порізати і викласти в чашу блендера. Подрібнити у блендері вершкове масло, мед, борошно та щіпку солі. Виходить велика крихта. На плиті розігріти суху сковороду та підсмажити на ній крихту до золотистого кольору (3-5 хвилин). Під час смаження розбити великі грудки на дрібну крихту.

В окремій мисці змішати сметану зі згущеним молоком. Форми для тістечок або велику форму для торта застелити плівкою. Висипати крихту тонким шаром і полити сметанним кремом. Повторити шари крихти та крему кілька разів. Наприкінці зверху посипати десерт рештою крихти.

Тістечка поставити в холодильник для просочення на 2-4 години. Десерт зручно діставати із форми за допомогою харчової плівки.

Нагадаємо, якщо ви робите це, то у вас погана окрошка: секрети найулюбленішого літнього супу

Раніше ми писали про те, як приготувати найніжніший чізкейк без випічки з бананами: готувати задоволення

Як повідомляв Знай.ua, забудьте про крихту і зваріть холодний борщ: рецепт літнього супу, який точно вам сподобається