Зараз великою популярністю користуються рецепти, на які не потрібно витрачати зайві зусилля та час. Медовик на сковороді – один із них.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЦе один із найпростіших рецептів випічки, який можна зустріти на просторах інтернету чи навіть у кулінарних книгах. Такий порційний медовик можна сміливо готувати на свята чи просто радувати близьких без нагоди. На смак він практично не відрізняється від традиційного.
Інгредієнти:
- сметана – 500 мл;
- борошно – 250 г;
- вершкове масло - 170 г;
- згущене молоко - 3 ст.л.;
- мед - 2 ст.л.;
- дрібка солі.
Готуємо:
Масло довільно порізати і викласти в чашу блендера. Подрібнити у блендері вершкове масло, мед, борошно та щіпку солі. Виходить велика крихта. На плиті розігріти суху сковороду та підсмажити на ній крихту до золотистого кольору (3-5 хвилин). Під час смаження розбити великі грудки на дрібну крихту.
В окремій мисці змішати сметану зі згущеним молоком. Форми для тістечок або велику форму для торта застелити плівкою. Висипати крихту тонким шаром і полити сметанним кремом. Повторити шари крихти та крему кілька разів. Наприкінці зверху посипати десерт рештою крихти.
Тістечка поставити в холодильник для просочення на 2-4 години. Десерт зручно діставати із форми за допомогою харчової плівки.
Нагадаємо, якщо ви робите це, то у вас погана окрошка: секрети найулюбленішого літнього супу
Раніше ми писали про те, як приготувати найніжніший чізкейк без випічки з бананами: готувати задоволення
Як повідомляв Знай.ua, забудьте про крихту і зваріть холодний борщ: рецепт літнього супу, який точно вам сподобається