Оладки відносяться до тих страв, які можна приготувати буквально за 20 хвилин, але пригостити при цьому велику родину чи компанію друзів.

Багато господинь використовують крупи замість борошна, від чого оладки та інша випічка різного роду стають ще смачнішими та кориснішими. Повірте, це анітрохи не зіпсує їхню структуру, а навіть навпаки – додасть пишноти та м'якості. До того ж варіант без борошна не так сильно нашкодить фігурі, а подавати оладки ідеально на сніданок.

Інгредієнти:

Популярні новини зараз
Пішов за хлібом – потрапив до армії: що треба перевіряти, перш ніж виходити з дому На місяць по 4500: українцям готують нову соцдопомогу, але від дечого доведеться відмовитися Літні українці загнані в глухий кут: у Мінсоцполітики анонсували перерахунок "старих" пенсій Мінімум – 500 грн, а то й кілька тисяч: пенсіонерам дали шанс отримати додаткові гроші
Показати ще
  • 2 яйця;
  • 2 ст. л. цукру;
  • дрібка солі;
  • 250 мл кефіру будь-якої жирності;
  • 250 гр. манної крупи;
  • 1 ч. л. соди;
  • соняшникова олія для смаження.

Як приготувати оладки без муки, покроково:

  1. Змішайте 2 яйця, цукор, щіпку солі та кефір. Додайте манку, перемішайте та залиште на 20 хвилин. Додайте соду і перемішайте.
  2. Нагрійте сковороду, налийте на неї олію і викладайте тісто ложкою. Обсмажуйте з обох боків золотистості. Подавати можна з варенням, шоколадною пастою і тим, що ви надаєте перевагу.

Раніше ми писали про те, як приготувати дуже ніжні слойки з яблуком та свининою за 20 хвилин: цікаве поєднання, яке оцінить кожен

Як повідомляв Знай.ua, молоко, батон, бульйон та українську страву готове: рецепт "Начинки" на всі випадки життя від зірки "Лисапетного батальйону"

Також портал Знай.ua писав, що спробуйте не варити яйця, а запекти просто в шкаралупі: дієтичний рецепт з курячим філе, про який ви не забудете