Оладки відносяться до тих страв, які можна приготувати буквально за 20 хвилин, але пригостити при цьому велику родину чи компанію друзів.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяБагато господинь використовують крупи замість борошна, від чого оладки та інша випічка різного роду стають ще смачнішими та кориснішими. Повірте, це анітрохи не зіпсує їхню структуру, а навіть навпаки – додасть пишноти та м'якості. До того ж варіант без борошна не так сильно нашкодить фігурі, а подавати оладки ідеально на сніданок.
Інгредієнти:
- 2 яйця;
- 2 ст. л. цукру;
- дрібка солі;
- 250 мл кефіру будь-якої жирності;
- 250 гр. манної крупи;
- 1 ч. л. соди;
- соняшникова олія для смаження.
Як приготувати оладки без муки, покроково:
- Змішайте 2 яйця, цукор, щіпку солі та кефір. Додайте манку, перемішайте та залиште на 20 хвилин. Додайте соду і перемішайте.
- Нагрійте сковороду, налийте на неї олію і викладайте тісто ложкою. Обсмажуйте з обох боків золотистості. Подавати можна з варенням, шоколадною пастою і тим, що ви надаєте перевагу.
Раніше ми писали про те, як приготувати дуже ніжні слойки з яблуком та свининою за 20 хвилин: цікаве поєднання, яке оцінить кожен
Як повідомляв Знай.ua, молоко, батон, бульйон та українську страву готове: рецепт "Начинки" на всі випадки життя від зірки "Лисапетного батальйону"
Також портал Знай.ua писав, що спробуйте не варити яйця, а запекти просто в шкаралупі: дієтичний рецепт з курячим філе, про який ви не забудете