Намазки можна зробити з багатьох продуктів, але редиска і сало - досить незвичайне поєднання для багатьох, хоч і дуже вдале. Варто обов'язково скуштувати її зі свіжим або навіть трохи підсмаженим хлібцем.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяГотується така намазка дуже швидко, буквально за декілька хвилин, але насолоджуватись нею буде всі гості. Також такий "дует" обов'язково сподобається любителям сала, яке відмінно доповнить свіжа редиска, а часник додасть пікантності.
Інгредієнти для намазки:
- Редиска 8 шт.
- Редиска, листя 300 г
- Сало 100 г
- Часник, зубчики 3 шт.
- Сіль за смаком
- Перець чорний мелений за смаком
- Зелень 20 г
- Кунжут 20 г
- Французький багет 1 шт.
Як приготувати, покроковий рецепт:
- Редиску, листя та зелень добре промийте та обсушіть. Редиску наріжте шматочками, листя і зелень подрібніть. Сало наріжте шматочками. Часник очистіть та пропустіть через прес.
- Підготовлені інгредієнти покладіть у чашу блендера, посоліть, поперчіть та подрібніть до однорідної маси.
- Намажте шматочками багет приготовленою масою, посипте кунжутом, прикрасьте зеленню і подавайте до столу.
Раніше ми писали про те, як приготувати полуничний торт "Вікторія" на День матері: рецепт ніжного десерту, який тане в роті - любила сама королева Англії
Як повідомляв Знай.ua, вам завжди говорили неправду: смачну каву з молоком можна приготувати і без машини, перевірений рецепт
Також портал Знай.ua писав, що пий до дна-пий до дна: рецепт легкого та літнього вина з кульбаб - не тільки повість, а й смаковий рай