Новий рецепт картопляних відбивних, від яких дуже важко відірватися. Знадобиться мінімальна кількість інгредієнтів, і при цьому страва є бюджетним варіантом обіду.

Виходить дуже смачно, і рецепт досить простий. З ним зможе впоратися навіть господиня-початківець, або чоловік, якого залишили одного будинку з дітьми.

Картопляні відбивні, фото: скріншот з відео
Картопляні відбивні, фото: скріншот з відео

Підготуйте такі інгредієнти: 600 г вареної картоплі (приблизно 5 штук); 150 г ковбаси; 100 г сиру; 1 столова ложка борошна; 2 яйця; зелень за смаком (можна виявити фантазію); сіль і перець (також до смаку, але головне не перестаратися).

Приступаємо до приготування. Потрібно спочатку натерти варену картоплю, ковбасу, а також твердий сир на грубій тертці. Все поміщаємо у глибоку тару.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

До цього додаємо яйця, борошно, а також докладну зелень. Головне не забути посолити та поперчити до смаку. Знову ж таки, не перестарайтеся.

Картопляні відбивні, фото: скріншот з відео
Картопляні відбивні, фото: скріншот з відео

Всю суміш добре перемішуємо, і вологими руками ліпимо биточки, і обвалюємо з двох сторін у борошні, або панірувальних сухарях.

Те, що вийшло, відправляємо на сковорідку і починаємо обсмажувати до золотистої скоринки з двох боків.

Наприкінці відправляємо на тарілку та на стіл – обід готовий. Ця страва досить проста у приготуванні, і здатна здивувати всю родину. Також, можна його приготувати на святковий стіл, гості будуть здивовані, і обов'язково попросять поділитися рецептом.

Нагадаємо про сирну запіканку з грибами та золотистою скоринкою: ідеальна вечеря, за яку точно похвалять.

Раніше ми повідомляли про хрумкі смажені кабачки буквально за пару хвилин: простий рецепт, а стільки задоволення.