На своєму веб-сайті відомий український кулінарний експерт, ресторатор та переможець одного із сезонів "МастерШеф" Євген Клопотенко поділився рецептом неймовірно смачного та вишуканого салату, в якому використовується рукола.

Для нього нам знадобиться один додатковий, але ідеальний інгредієнт, який зробить цю страву в рази смачнішою. Йдеться, звичайно ж, про тунець. Через цю рибу салат і стане "ресторанного" рівня, в домашніх умовах.

Консервований тунець, скріншот: YouTube
Консервований тунець, скріншот: YouTube

Для цього салату вам знадобляться такі продукти: грамів 125 г свіжої руколи, 80 грамів консервованого шматочками тунця, також два яйця, шість томатів (бажано чері), а також 3 столові ложки оливкової олії і сік чверті лимона (2 столові ложки).

А ось як готувати цей салат, лише кілька етапів. Спочатку зваріть два яйця - круто, протягом 8 хвилин. Потім ретельно промийте руколу, після чого обсушіть її на паперовому рушнику.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Згодом вам необхідно перекласти руколо на тарілку, але якщо хочете - розділіть на дві порції.

Тепер потрібно зайнятися тунцем. Дуже важливо злити рідину із консервованої банки з рибою. Після чого саму рибу розім'яти і розкласти на тарілці разом з руколою.

Помідори чері просто наріжте навпіл, а варені яйця на четвертинки. Додайте їх у салат.

Залишається тільки заправити салат соком чверті лимона, оливковою олією і перемішати.

Цей салат з тунця та руколи є відмінним варіантом для тих, хто хоче насолодитися незвичайним поєднанням смаків та отримати задоволення від приготування будинку.

Нагадаємо, одна хитрість дозволить зробити ваш бульйон прозорим, як сльоза

Як повідомляв "Знай.uа", справжня гостренька аджика, яка нагадає про Сакартвело: простий і правильний рецепт від джигітів

Знай.ua писав, окрошка зі свининою або крабовими паличками: 3 простих, але незвичайних рецептів літнього супу