За час війни ми зрозуміли як треба цінувати кожен момент життя. Тож дуже важливо при можливості частіше бачитися з рідними, зігрівати один одного теплими бесідами та балувати один одного смаколиками.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяРецепт пісочного печива є дуже економним та надзвичайно простим.
Відомий кулінарний блогер Лілія Цвіт поділилася своїм рецептом.
Інгредієнти
• 1 яйце (3,45 грн)
• вода – 100 мл
• 100 мл соняшникової олії (7 грн)
• 2 пакетики ванільного цукру по 16 г (3 грн)
• 350 г борошна (6 грн)
• 2 ч. л. розпушувача (3 грн)
• 50 г цукрової пудри (4 грн)
Вартість майбутнього пісочного печива становитиме лише 26,45 грн. Ціни вказані на сайті всеукраїнської торгової мережі супермаркетів АТБ станом на 30 травня.
Рецепт печива
Змішайте у глибокій ємності яйце, соняшникову олію та воду, додайте ванільний цукор і добре перемішайте.
Пшеничне борошно потрібно просіяти і змішати з розпушувачем. Додайте її до рідких компонентів тесту двома частинами. Замісіть тісто – спочатку можна використати ложку, а потім вимішати руками. Повинно вийти м'яке та еластичне тісто.
Застеліть лист пергаментним папером. Відривайте невеликі шматочки тіста і формуйте з нього джгутики. Тісто можна розкотити та вирізати із нього фігурки будь-якої форми – за бажанням.
Печиво потрібно випікати близько півгодини за температури 170-180 градусів. Перед подачею його потрібно обваляти у цукровій пудрі. Ідеальне доповнення до кави, чаю чи какао готове.
Раніше ми писали про те, що справжня гостренька аджика, яка нагадає про Сакартвело: простий і правильний рецепт від джигітів
Як повідомляв Знай.ua, пальчики оближеш: рецепт ідеального соусу для приготування домашньої шаурми