Запіканки готуються максимально просто і швидко, за що їх і люблять багато господинь. За цим рецептом у вас вийде неймовірний смаколик з макаронами та яблуками, який не нагадуватиме щось знайоме, але в цьому й перевага.

Таку запіканку можна подавати не лише як десерт, а й повноцінний сніданок. Вона виходить ситною та смачною, а також швидко розлітається зі столу.

Запіканка з макаронами та яблуками, скріншот
Запіканка з макаронами та яблуками, скріншот

Інгредієнти:

  • Макарони 300 г
  • Яблука 6 шт.
  • Лимон, сік 1 ст. л.
  • Цукор 60 г
  • Яйця курячі 2 шт.
  • Олія вершкове 40 г
  • Цукор ванільний 10 г
  • Кориця мелена 10 г
  • Сметана 50 гр
  • Панірувальні сухарі 1 ст. л.

Як приготувати:

Популярні новини зараз
Штрафи від ТЦК зростуть вдвічі: ухилянтів добряче потрусять Штрафи за дрова: українцям підказали, як уникнути покарання за деревину на своєму подвір'ї Не наплутайте з показниками лічильників цього місяця: Нафтогаз звернувся до українців Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання
Показати ще
  1. Макарони відваріть у окропі на 2-3 хвилини менше, ніж зазначено на упаковці. Відкиньте на друшляк. Яйця збийте зі сметаною, 20 г цукру та ванільним цукром. Змішайте яєчну масу із макаронами.
  2. Яблука помийте і поріжте скибочками, видаливши серцевину, побризкайте соком лимона. Форму змастіть олією і посипте сухарями. Викладіть половину макаронів, зверху розкладіть половину яблук, посипте цукром та корицею. Потім покладіть макарони і яблука, що залишилися, посипте цукром і корицею, які залишилися.
  3. Розкладіть зверху шматочки олії та запікайте 45 хвилин за температури 180°C. Запіканка смачна як у теплому, так і холодному вигляді.

Нагадаємо, кабачкова піца з ніжною начинкою: як не "вбити" свою фігуру і смачно поїсти

Раніше ми писали про те, що курячі сердечки у сметані всього за 30 хвилин: не забудьте відварити гречку і насолоджуйтесь

Як повідомляв Знай.ua, ідеальний омлет, як із справжнього французького ресторану: майже ніхто не готує його правильно