Поки сезон полуниці у розпалі, не можна гаяти часу. З цієї ягоди можна приготувати неймовірні та дуже смачні страви, десерти. Однак "золотим" стандартом є саме торт.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЗа цим рецептом у кулінарів вийде пісочне тісто з трохи кислуватою начинкою з крему та полуниці. Від такого торта точно не відмовиться ніхто, а готувати його дуже просто. Також ця випічка ідеально поєднується з кулькою морозива.
- Борошно пшеничне – 1 склянка
- Цукор 3 столові ложки
- Сіль ½ чайної ложки
- Вершкове масло - 120 г
- Заварний крем – за смаком
- Вівсяні пластівці - ½ склянки
- Полуниця – 600 грам
- Цукрова пудра – за смаком
Як приготувати полуничний торт:
Духовку виставте на 200 градусів. Змішайте борошно, цукор та сіль. Додайте нарізане шматочками масло і перемішайте, поки маса не стане схожа на крихту. Додайте 2 столові ложки крижаної води і знову перемішайте. Додайте вівсяні пластівці та перемішайте.
Викладіть тісто у круглу форму діаметром 23 см та розподіліть по всій поверхні. Випікайте 25 хвилин і охолодіть. Крем збийте і мажте їм коржик. Зверху вдавіть нарізану полуницю. Поставте в холодильник на 2:00, при подачі посипте цукровою пудрою.
Раніше ми писали про те, як приготувати соковиті ліниві голубці в соусі, які виходять у всіх: на готування піде мінімум сил і часу
Як повідомляв Знай.ua, хачапурі з полуницею, від якої у всіх знесе дах: незвичайний, але легкий рецепт
Також портал Знай.ua писав, що спагеті з кабачків буквально за 15 хвилин: ідеальна низькокалорійна страва для літньої вечері