Поки сезон полуниці у розпалі, не можна гаяти часу. З цієї ягоди можна приготувати неймовірні та дуже смачні страви, десерти. Однак "золотим" стандартом є саме торт.

За цим рецептом у кулінарів вийде пісочне тісто з трохи кислуватою начинкою з крему та полуниці. Від такого торта точно не відмовиться ніхто, а готувати його дуже просто. Також ця випічка ідеально поєднується з кулькою морозива.

Полуниця. Фото: скрін youtube
Полуниця. Фото: скрін youtube

  • Борошно пшеничне – 1 склянка
  • Цукор 3 столові ложки
  • Сіль ½ чайної ложки
  • Вершкове масло - 120 г
  • Заварний крем – за смаком
  • Вівсяні пластівці - ½ склянки
  • Полуниця – 600 грам
  • Цукрова пудра – за смаком

Як приготувати полуничний торт:

Духовку виставте на 200 градусів. Змішайте борошно, цукор та сіль. Додайте нарізане шматочками масло і перемішайте, поки маса не стане схожа на крихту. Додайте 2 столові ложки крижаної води і знову перемішайте. Додайте вівсяні пластівці та перемішайте.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Викладіть тісто у круглу форму діаметром 23 см та розподіліть по всій поверхні. Випікайте 25 хвилин і охолодіть. Крем збийте і мажте їм коржик. Зверху вдавіть нарізану полуницю. Поставте в холодильник на 2:00, при подачі посипте цукровою пудрою.

Раніше ми писали про те, як приготувати соковиті ліниві голубці в соусі, які виходять у всіх: на готування піде мінімум сил і часу

Як повідомляв Знай.ua, хачапурі з полуницею, від якої у всіх знесе дах: незвичайний, але легкий рецепт

Також портал Знай.ua писав, що спагеті з кабачків буквально за 15 хвилин: ідеальна низькокалорійна страва для літньої вечері