Усі з великим нетерпінням чекають на початок літа, адже саме тоді на прилавках магазинів та на ринках з'являються сезонні овочі та фрукти, зокрема, молода картопля.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяВона має ніжніший смак, ніж зріла картопля, а ще готується набагато простіше. Щоб її зварити, знадобиться в середньому близько 20 хвилин. Однак є більш цікавий рецепт, який однозначно підкорить ваше серце та шлунок. Його смак ви ще довго згадуватимете, настільки він неймовірний.
Інгредієнти:
- Картопля молода 500 г
- Часник, зубчики 5 шт.
- Чебрець, гілочка 2 шт. (або будь-які інші трави на ваш розсуд)
- Рослинна олія 20 г
- Сіль 1 г
Процес приготування, покроковий рецепт:
- Спочатку треба ошпарити картоплю: ретельно помити її і кинути в окріп на 1-2 хвилини.
- На сковороді розігріти олію. Злегка обсмажити на ній часник. Туди ж додати чебрець або інші трави, розмарин теж добре поєднується. Зачекати хвилинку, поки вони віддадуть маслу свій аромат.
- Викласти на сковороду картоплю. Перемішати, додати сіль. Не накривайте кришкою! Через 10 хвилин картопля буде готова. Подавати і їсти краще у гарячому вигляді, до риби чи м'яса.
Раніше ми писали про те, як приготувати український зелений борщ зі щавлем, дуже смачний у розпал літа: рецепт замінить будь-яку фарбу.
Як повідомляв Знай.ua, соковиті ліниві голубці в соусі, які виходять у всіх: на готування піде мінімум сил і часу
Також портал Знай.ua писав, як приготувати вареники з вишнею на кефірі, які не течуть і не розварюються: цей рецепт має бути у кожного