Пиріжки з начинкою є дуже смачною і незвичайною для багатьох країн — стравою, перекушуванням. І мчить це ще з СРСР.

Вони завжди були присутні у радянських їдальнях. Тому зараз ми розберемо один із унікальних та забутих рецептів, щоб нагадати про цей неймовірний смак. Приготування цих забутих пиріжків із картоплею дуже просто, а всі необхідні продукти легко знайти у вашому холодильнику.

Смажені пиріжки, скріншот: Youtube
Смажені пиріжки, скріншот: Youtube

Усього трохи часу вкладіть у приготування цих пиріжків, і ви зможете потонути у смаку справжньої радянської випічки, яку так звали наші бабусі та дідусі. Ось покроковий рецепт приготування.

Інгредієнти: борошно – 2 склянки (200 грам), кефір – 200 мл, твердий сир – 120 грам, сода – половина чайної ложки, щіпка солі, дві одиниці цибулі, 10 картоплин, цукор – 1 чайне ліжко.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

У глибоку миску вам необхідно налити 200 мл кефіру. Відразу рекомендуємо не вливати його дуже холодним. Далі вам потрібно додати до кефіру соду, сіль і швидко перемішати, щоб реакція пройшла.

Натерти сир на великій тертці і додати його в кефір, також добре перемішати. Просіяти муку|борошно| відразу в кефір з|із| сиром і замішати щільне тісто для пиріжків.

Картопляні пиріжки, фото: кадр з відео
Картопляні пиріжки, фото: кадр з відео

Поки тісто відпочиває, очистити та порізати картоплю, а потім варити її у підсоленій воді протягом 12 хвилин. Цибулю почистити і нарізати маленькими кубиками. Розігріти сковороду, додати трохи рослинної олії та обсмажити цибулю до появи золотистої скоринки. Посипати стіл мукою|борошном|, перекласти тісто на стіл і розділити на 10 рівних частин.

Все, тісто готове, тому ви можете приступити до формування пиріжків і подальшого приготування.

Нагадаємо, ваша окрошка стане ще смачнішою, якщо ви додасте цей інгредієнт: рецепт доведеться роздати всім родичам

Як повідомляв "Знай.ua", смачний літній десерт порадує ваших близьких: ніжні кошики з полуницею

Знай.ua писав, найніжніші кабачки з сиром, від яких слинки будуть текти постійно: ви такого ще не їли