Панірувальні сухарі допомагають вашим котлеткам, відбивним, шніцелям та нагетсам зберігати соковитість усередині та роблять їх більш апетитними та золотистими ззовні.

Зазвичай їх купують у магазині або готують самостійно з сухого хліба.

Паніровка відбивних у манній крупі. Фото кадр з Youtube
Паніровка відбивних у манній крупі. Фото кадр з Youtube

Та якщо ви приготували фарш чи вже відбили м'ясо та виявили що панірувальні сухарі закінчилися- не поспішайте одразу бігти до магазину. На вашій кухні точно знайдеться чудова альтернатива.

Мабуть, найочевидніший варіант – борошно. Для м'яса чудово підійде як пшеничне, а й будь-яке інше, наприклад, кукурудзяне, рисове, вівсяне тощо.

Популярні новини зараз
Київстар змінює тарифи з 29 жовтня: що чекає на абонентів Хто з чоловіків справді важливий для економіки: починається аудит "броней" Від податкової не втечеш: безкоштовне поповнення карток заборонять Мінімум – 500 грн, а то й кілька тисяч: пенсіонерам дали шанс отримати додаткові гроші
Показати ще

Паніровка відбивних у борошні. Фото кадр з Youtube
Паніровка відбивних у борошні. Фото кадр з Youtube

Більш щільну скоринку, якщо порівнювати з борошном, створює манна крупа.

Як і у першому, так і в другому випадку рибу, м’ясо, котлети, шніцелі та інше спочатку потрібно занурити в яйце, а потім – у борошно (манку).

Манна крупа, фото womanadvice
Манна крупа, фото womanadvice

Нарешті, виручити в скрутній ситуації здатні будь-які хрусткі снеки, наприклад, крекери зі смаком цибулі або чіпси.

Перед використанням їх слід подрібнити на крихту.

Зробити це можна в блендері або навіть у зип-пакеті: перекладіть печиво або чіпси в щільний мішок, випустіть повітря, закрийте і прокатайте качалкою.

Нагадаємо, шалено смачний салат із кабачків у банках: сім'я буде дякувати вам цілу зиму

Як повідомляв "Знай.uа", спробуйте цей плов із сухофруктами і ви не зможете готувати інакше: рецепт, якому позаздрять і узбеки

Знай.ua писав, як приготувати смачний, ароматний і наваристий бульйон з курки? Найпростіші секрети, які ви могли забути