Користь баклажанів для організму беззаперечна. Лікарі серед головних властивостей овочів виділяють його боротьбу зі старінням, високий вміст вітамінів та клітковини, а також позитивний вплив на тиск із серцем.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяСаме з цієї причини кулінари з нетерпінням чекають на сезон свіжих баклажанів, який триває з червня по вересень і може тривати до жовтня. З цього унікального овочу можна приготувати багато всього смачного – ікру, запіканки та навіть ситні салати.
Рецепт такого салату, який відрізняється своєю простотою та неймовірним смаком, підказала фуд-блогерка Тетяна у Instagram. Вона зазначила, що баклажани виходять дуже хрумкими.
Які інгредієнти знадобляться:
- Баклажани – 1 шт.
- Помідори – 2 шт.
- Сир Фета – за смаком
- Кінза або петрушка - пучок
- Крохмаль кукурудзяний – 1 ст. л
- Оливкова олія
- Бальзамічний крем
Спосіб приготування салату:
- Баклажани наріжте великими шматками, посипте крохмалем, перемішайте.
- Обсмажте їх у великій кількості олії до золотистої скоринки.
- Помідори поріжте крупно і викладете салатник.
- Викладіть на блюдо баклажани, за бажанням додайте трохи сиру Фета, порубану кінзу в петрушку, посоліть, заправте оливковою олією і бальзамічним кремом.
Нагадаємо, котлети з цибулі, в яких ви не відчуєте відсутність м'яса: бюджетний рецепт для голодних днів
Раніше ми писали про те, що ні в якому разі не викидайте стрілки часнику: рецепт простої консервації, від смаку ви шаленієте
Як повідомляв Знай.ua, полуничне варення за 5 хвилин: швидкий рецепт із обов'язковим бурхливим кипінням