Ми звикли, що піци бувають м'ясними, сирними чи овочевими. На жаль, солодкі не так сильно популярні, і дуже дарма. Вони можуть виступати як повноцінний десерт.

За цим рецептом солодка піца готується з банана та сезонної полуниці, але фрукти чи ягоди можна обирати на свій розсуд. У будь-якому випадку вийде смачно. До того ж не потрібно морочитися з тістом, оскільки готове для піци можна придбати в багатьох супермаркетах.

Фрукти. Фото: youtube
Фрукти. Фото: youtube

Інгредієнти:

  • Тісто для піци 250 г
  • Полуниця 150 г
  • Банан 1 шт.
  • Масло вершкове 20 г
  • Паста горіхова або шоколадна (не обов'язково Nutella) 120 г
  • Цукрова пудра 100 г

Як приготувати:

Популярні новини зараз
Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю
Показати ще

Розігрійте духовку до 180 градусів. Заморожене тісто для піци розморозьте до кімнатної температури, викладіть на лист. Змастіть його розтопленим вершковим маслом, залишивши близько 2 см по краях.

Поставте лист в духовку і випікайте тісто близько 10 хвилин або поки скоринка не стане золотисто-коричневою. Вийміть тісто з духовки і акуратно змастіть зверху шоколадною пастою, знову залишивши край 2 см. Зверху покладіть шматочки банана та полуниці. Не соромтеся додавати більше начинки, наприклад, фундук, волоські горіхи або кокосову стружку.

Поверніть піцу в духовку та випікайте 5-10 хвилин. Дістаньте та посипте цукровою пудрою.

Раніше ми писали про те, що мозок запрацює як у молодості: дієтолог дала рецепт корисного коктейлю

Як повідомляв Знай.ua, ніжне та м'яке: у мережу злили секрет приготування м'яса

Також портал Знай.ua писав, як м'ясні відбивні, тільки менше калорій: як приготувати кабачки в клярі - рецепт