Відмінний рецепт малинового варення, яким можна порадувати себе у зимові вечори.

Незабаром почнеться сезон малини, і багато дачників почали готуватися до збору врожаю. Для того, щоб ягода не зіпсувалася, її або їдять, або використовують для приготування різних страв.

Одним із найпопулярніших є варення, яке має безліч корисних властивостей. Для приготування цінного продукту не потрібно багато інгредієнтів. Телеграм-портал Щоденник дачника пропонує зробити варення з ваніллю.

Інгредієнти:

Популярні новини зараз
Кабмін звільнив від мобілізації 133 "важливі" структури: люди назвали це "офіційною війною для бідних" Ці Знаки Зодіаку стануть багатими вже у липні: кому доля подарує успіх Цими грошима більше не зможете розрахуватися — які монети та купюри треба терміново обміняти Світло буде цілий день: в "Укренерго" порадували українців
Показати ще
  • 250 г малини;
  • Сік половини лимона, 2 столові ложки;
  • 500 г цукру;
  • Ваніль (1 стручок ванілі/1 столова ложка ваніліну).

Малина на ринку, фото Суспільне Тернопіль
Малина на ринку, фото Суспільне Тернопіль

Процес приготування

  1. Малину, сік і 2 столові ложки води викладіть в каструльку і доведіть до кипіння. Зменшіть температуру і залиште варитися на 5 хвилин.
  2. Додайте|добавляйте| цукру і перемішайте до повного розчинення. Зіскребіть стручок ванілі і залиште кипіти ще на 10 хвилин.
  3. Спробуйте варення на смак і якщо воно не готове, залиште варитися ще на 5 хвилин. Перелийте варення у банку і подавайте.

Малинове варення, скріншот: YouTube
Малинове варення, скріншот: YouTube

Нагадаємо, навіщо додавати в котлети тертий кабачок: шкодуватимете, що не знали цього раніше.

Раніше ми повідомляли, що навіть моргнути не встигнете, а вже все готове: швидкий десерт у склянці із сезонних ягід – смородини та малини.

Також не зайвим буде ідеальний рецепт консервованих огірків на кілька поколінь: таких хрустких та смачних ви ще не їли.