Борщ, страва української кухні, і це давно відомо. Однак він встиг завоювати величезну популярність у всьому світі, і тепер існують різні варіації на тему традиційного українського борщу.

"На оригінальність рецепту не претендую, сама спробувала його вперше і покажу вам, як я його готувала. Поки шукала рецепт, побачила різноманітні рецепти та назви зовсім різні. Але вирішила приготувати цей", - пише автор відео .

Скрін, відео Instagram
Скрін, відео Instagram

Що знадобиться:

  • два середні варені буряки
  • три огірки
  • чотири яйця варених
  • пучок зелені
  • сіль перець
  • півлітра кефіру
  • дві-три столові ложки сметани
  • півлітра води
  • три зубчики часнику

Буряк. Фото: скрін youtube
Буряк. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
У темряві збираємо на ремонт? Влітку тарифи на світло для простих українців зростуть до 4,8 грн "Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам Нові ціни на соняшникову олію, рис та сосиски: чи спорожніють гаманці Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Як готувати:

  • Усі інгредієнти натираємо на тертку.
  • Солимо, перчимо, посипаємо нарізаною зеленню.
  • Додаємо сметану, кефір та перемішуємо.
  • Водою довести до необхідної густини.
  • На смак додати сік лимона або лимонну кислоту.
  • Поставити в холодильник на кілька годин, щоб настоялося.

Подавати до столу з гарячою картоплею та шматочками курячого філе.

Нагадаємо про ароматний компот з яблуками та персиком: секрет у рецепті допоможе зробити смачнішим, ніж сік "Мультифрукт".

Раніше ми повідомляли, що свекруха коліна кусатиме: легкий рецепт консервованого зеленого горошку, без стерилізації. Уявляєте, не потрібно буде "паритися" в цей і так дуже спекотний час.

Також не зайвим буде смачний і ситний салат із баклажанів, смак якого ви ніколи не забудете: рецепт подужає кожен.