Смачні, солодкі черешні, закриті в банку, призначені для того, щоб смакувати ними взимку.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяКомпот, приготований за цим рецептом – це два в одному: соковиті ягоди та чудовий напій.
Інгредієнти:
- черешні;
- цукор (4 столові ложки на літрову банку);
- вода.
Спосіб приготування:
Черешні ретельно промийте, обсушіть і видаліть плодоніжки. Розкладіть плоди в стерилізовані літрові банки.
У кожну банку додаємо по 4 столові ложки цукру. Черешні, засипані цукром, залийте теплою кип'яченою водою так, щоб вона їх покрила, і нещільно закрийте банки ошпареними підсушеними кришками.
До черешні можна додати будь-яку ягоду. Зараз ягода стала ще популярнішою, її вирощують практично у всьому світі: їдять свіжою, використовують як інгредієнт фруктових салатів, роблять сік, готують варення, ягідне вино, варять компот. При консервуванні компоту на зиму не можна зберігати довше 2 років.
Нагадаємо, ми писали, що деруни, пюрешка і навіть фрі - доступні всім: в Україні різко падають ціни на картоплю.
Як повідомляв "Знай.ua", густе варення зі сливи без кісточок на зиму: підготуйте всього 2 інгредієнти та банки.
Також "Знай.ua" інформував, це малинове варення врятує взимку від усіх хвороб: правильний рецепт заготівлі ягід з лимоном.