Суп традиційно готують на обід, дітям та дорослим. Однак у кулінарів не завжди вистачає часу приготувати його, тому на допомогу приходять домашні овочеві квадратики.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЦе дуже корисна заготівля, яку мало хто знає. Ви можете зробити квадратики як з овочів, так і з додаванням м'яса. Зберігати їх слід у звичайному поліетиленовому чи зип-пакеті, в морозильній камері.
Інгредієнти:
- Цибуля 100 г
- Морква 200 г
- Стебло селери 100 г
- Цибуля-порей 100 г
- Часник 3 зуб.
- Петрушка 1 пуч.
- Сіль 1 ст. л.
- Куркума 1 ч.л. л.
- Вода 80 мл
- Соняшникова олія на смак
Приготування:
Популярні новини зараз
Гороскоп на п'ятницю 22 листопада для всіх знаків Зодіаку: день для змін та простих радостей
Пенсіонерам "навісять" новий фінансовий тягар: ніяких пільг не чекайте
Не наплутайте з показниками лічильників цього місяця: Нафтогаз звернувся до українців
Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання
Показати ще
- Очищаємо цибулю. Нарізаємо її великим кубиком. Добре промиваємо цибулю-порей. Крупно нарізаємо. Розігріваємо сковороду із олією. Обсмажуємо трохи на ній два види цибулі.
-
Очищаємо моркву. Нарізаємо її півкільцями. Миємо стебла селери і подрібнюємо їх. Додаємо овочі до сковороди. Обсмажуємо все протягом 3 хвилин. Вливаємо до овочів воду. Гасимо все під кришкою на помірному вогні протягом 10 хвилин.
- Очищаємо часник. Дрібно його нарізаємо. Додаємо часник до решти овочів. Добре перемішуємо і чекаємо ще півхвилини. Забираємо сковороду з плити.
- Поміщаємо овочеву масу в подрібнювач. Додаємо промиту петрушку, попередньо нарізавши її. Всипаємо сіль та куркуму. Подрібнюємо усі інгредієнти до однорідного стану.
- Застилаємо форму харчовою плівкою. Поміщаємо в неї отриману масу, намагаючись її рівномірно розподілити. Рівняємо овочеву суміш лопаткою.
- Накриваємо заготівлю харчовою плівкою. Відправляємо форму в морозильну камеру на 3 години. Нарізаємо овочеву масу на кубики, кожен із яких загортаємо у фольгу.
Нагадаємо, смачний аґрус у банках на зиму: всього 2 інгредієнти та ні грама цукру