Експерти порадили у спекотну погоду вживати не лише воду, але й продукти, великий процент яких складає вода.

Наприклад, дієтологи пропонують скористатися таким чудовим овочем - огірком. Цей овоч складається на 98% з води, крім того, це джерело мінералів, адже в ньому міститься калій, магній, натрій, кальцій та фтор. А ці важливі мікроелементи допоможуть твоєму серцю та ниркам легше перенести спеку.

Правильна їжа у спеку. Фото: Facebook
Правильна їжа у спеку. Фото: Facebook

Коктейль з огірків

Для цього знадобиться 300 мл води, пучок петрушки, 2 середні огірки,
1 ст. л. меду, пів лимона.

Щоб зробити коктейль слід нарізати інгредієнти та перебити їх блендером.

Популярні новини зараз
"Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."
Показати ще

Брокколі – дуже легкий та корисний овоч. Як свідчить китайська медицина, броколі здатні зігріти та охолодити організм.

Салат із броколі з шинкою

2 невеликі головки брокколі, декілька скибочок шинки, 2 помідори (можна брати жовті, рожеві), шніт-цибуля, 2 ст. л. кедрових горіхів та заправка: з оливкової олії, винного оцету та дрібки гірчиці.

М'ятний салат із булгуром

Булгур - 6 ст. л., пучок петрушки, 1 огірок, 3 міцні помідори, зелена цибуля - пучок, салатне листя - 100 г, дрібно нарізана м'ята – 4 ст. л.

Спочатку відварити булугур, наріж дрібно зелену цибулю, помідори, огірки та салатне листя. Склади все в миску. Додати булгур та нарізану м'яту. Перемішати. Потім заправ салат перед подачею на стіл. Для заправки використовуй сік лимону, оливкову олію, сіль на смак.

Нагадаємо, ми писали, для любителів гостренького: рецепт незвичайної закуски з огірків, що готується буквально декілька хвилин.

Як повідомляв "Знай.ua" масло чи маргарин: що краще додавати господиням до випічки.

Також "Знай.ua" інформував, наші бабусі боялися так варити кукурудзу: потрібна упаковка молока, смак не описати словами.