Адже завжди хочеться різноманітності, а особливо це стосується напередодні свят. Тому пропонуємо вам приготувати смачну та оригінальну закуску бублики з фаршем.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
Підписатися
Вам знадобиться
- 24 бублики (близько 250 грамів);
- 0,5 літра молока;
- 2 невеликі цибулини;
- грамів 150 оцту;
– 350 гр. м'ясного фаршу;
– 0,5 ч.л. солі;
- пара щіпок меленого перцю;
– 150 гр. сиру;
- 1 малосольний чи консервований огірок;
- 3-4 штуки маленьких свіжих помідорів;
- грам 100 майонезу;
- 3 ст.л. рослинної олії.
Спосіб приготування:
Очищені цибулини наріжте на кружечки і залийте оцтом так, щоб рідина покрила кільця. У м'ясний фарш потрібно додати сіль та перець і перемішати.
На деко, добре змащене олією, потрібно викласти розм'яклі бублики. Зливши оцет із цибулі, викладіть кільця на бублики.
З фаршу сформуйте міні-котлетки, кожну з яких покладете зверху цибулиних кілець. Наріжте сир невеликими квадратними шматочками, які покладете зверху м'яса. Зверху також покладіть нарізаний скибочками огірок, після - томати.
Останній штрих – крапелька майонезу. Канапе відправляйте в розігріту до 170-180 градусів духовку. Запікати не більше 25 хвилин. Щоб канапе не падали, можна посадити їх на дерев'яну шпажку.
Нагадаємо, що наші бабусі боялися так варити кукурудзу: потрібне пакування молока, смак не описати словами.
Раніше ми повідомляли, як приготувати соковиті овочеві котлети з баклажанів: знахідка для тих, хто не їсть м'ясо.