Таку закуску з помідорів дуже люблять в Італії.

Якщо ви хочете, щоб друзі ахнули, тоді цей рецепт для вас. Закуска готується неймовірно швидко, але при цьому виходить настільки смачною, що буде важко відірватися.

Мариновані помідори швидкого приготування здивують кожного гостя, і вони обов'язково спитають, як приготувати цю страву.

Як приготувати закуску з помідорів по-італійськи

Інгредієнти:

Популярні новини зараз
Українців мотивуватимуть мобілізуватися: обійдуться без бусиків та ТЦК ТЦК оштрафує ухилянтів і за кордоном: які суми доведеться віддати До терміналів не підходьте: популярний український банк не приймає купюри по 500 гривень Українцям приготували подорожчання ще двох тарифів: за що доведеться платити більше
Показати ще
  • великі помідори рожеві – 3 шт.;
  • цукор — 0,5 ч. л. ;
  • яблучний оцет — 0,5 ст. л.;
  • сіль, часник — до свого смаку;
  • петрушка, кріп, базилік;
  • гірчиця у зернах;
  • чорний перець мелений;
  • оливкова олія.

Спосіб приготування:

Помідори добре помити, нарізати кільцями невеликого розміру. В окремій тарілці змішати гірчицю, цукор, сіль, оливкову олію, оцет.

Помити зелень, обсушити та порізати. Можна подрібнити у блендері з часником та змішати з маринадом.

Кожен помідор полити маринадом, гарно перекласти на тарілочку та подавати до столу. Смачніше помідори по-італійськи будуть, якщо на 20 хвилин відправити їх у холодильник.

Нагадаємо, ми писали, простий рецепт, з яким впорається навіть новачок: як приготувати смачний джем із сезонної чорниці.

Як повідомляв "Знай.ua" "вона б не хотіла, щоб плакали": у річницю смерті Писанки її чоловік показав частину будинку, що згоріла після трагедії.

Також "Знай.ua" інформував, для любителів гостренького: рецепт незвичайної закуски з огірків, що готується буквально декілька хвилин.