Таку закуску з помідорів дуже люблять в Італії.

Якщо ви хочете, щоб друзі ахнули, тоді цей рецепт для вас. Закуска готується неймовірно швидко, але при цьому виходить настільки смачною, що буде важко відірватися.

Мариновані помідори швидкого приготування здивують кожного гостя, і вони обов'язково спитають, як приготувати цю страву.

Як приготувати закуску з помідорів по-італійськи

Інгредієнти:

Популярні новини зараз
Гороскоп на 12 березня: чому середа може стати найгіршим днем для деяких знаків Зодіаку Відстрочку нададуть автоматично: кого захистять від мобілізації Водоканал попередив українців: хто віддасть за комуналку більше Отруйні овочі заполонили ринки: що зараз продають українцям
Показати ще
  • великі помідори рожеві – 3 шт.;
  • цукор — 0,5 ч. л. ;
  • яблучний оцет — 0,5 ст. л.;
  • сіль, часник — до свого смаку;
  • петрушка, кріп, базилік;
  • гірчиця у зернах;
  • чорний перець мелений;
  • оливкова олія.

Спосіб приготування:

Помідори добре помити, нарізати кільцями невеликого розміру. В окремій тарілці змішати гірчицю, цукор, сіль, оливкову олію, оцет.

Помити зелень, обсушити та порізати. Можна подрібнити у блендері з часником та змішати з маринадом.

Кожен помідор полити маринадом, гарно перекласти на тарілочку та подавати до столу. Смачніше помідори по-італійськи будуть, якщо на 20 хвилин відправити їх у холодильник.

Нагадаємо, ми писали, простий рецепт, з яким впорається навіть новачок: як приготувати смачний джем із сезонної чорниці.

Як повідомляв "Знай.ua" "вона б не хотіла, щоб плакали": у річницю смерті Писанки її чоловік показав частину будинку, що згоріла після трагедії.

Також "Знай.ua" інформував, для любителів гостренького: рецепт незвичайної закуски з огірків, що готується буквально декілька хвилин.