Влітку завжди хочеться чогось прохолодного та смачного. Саме тому найголовнішими літніми ласощами є морозиво.

Його існує неймовірна кількість різновидів, проте можна поекспериментувати та приготувати його вдома. Приготування морозива в домашніх умовах не потребує спеціальних приладів і не займе багато часу. Можна приготувати відразу кілька порцій морозива і смакувати при нагоді. Рецептом корисного домашнього морозива без молока поділилися у Телеграм-каналі "Смачна хата".

Домашнє морозиво, скріншот із відео
Домашнє морозиво, скріншот із відео

Інгредієнти:
  • 100 грамів банану
  • 60 грамів чорниці (можна використовувати полуницю)
  • мед за смаком
  • чайна ложка лимонного соку
Спосіб приготування:
Підготуємо всі інгредієнти та покладемо у чашу блендера. Змішуємо все ретельно до однорідної консистенції. Готове морозиво можна відправити в морозилку або їсти відразу.

Домашнє морозиво, скріншот із відео
Домашнє морозиво, скріншот із відео

Також можна приготувати шоколадне морозиво, але тоді до банану замість ягід слід додати кероб і ви отримаєте ніжний шоколадний смак. Смачного!

Популярні новини зараз
Київстар змінює тарифи з 29 жовтня: що чекає на абонентів Багатодітних батьків чекають у ТЦК: уникнути мобілізації стало складніше Лише 1 з 25 хоче йти у бій: експерт про результат силової мобілізації ухилянтів Перші снігопади: українців попередили про погоду
Показати ще

Нагадаємо про огірки, броколі та м'ята: рятівні продукти та рецепти, які найкраще вживати у спеку.

Раніше ми повідомляли, навіщо досвідчені господині додають яблука при консервації огірків: перевірений рецепт для хрустких овочів.

Також не зайвим буде простий рецепт, з яким впорається навіть новачок: як приготувати смачний джем із сезонної чорниці.