Торт "П'яна вишня" – один із найсмачніших десертів родом із дитинства. Але приготувати його вдома вдало – це не така й проста задача. Найголовніше – зробити вдале тісто для бісквіта, причому він має бути шоколадним.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
Підписатися
Торт "П'яна вишня"
- Варене згущене молоко - 370 г
- Сметана 25% - 500 г
- Шоколад - 50 г
- Вино червоне напівсолодке - 150 мл
- Консервована, заморожена або свіжа вишня - 300 г
- Яйця - 5 шт.
- Цукор - 160 г
- Борошно - 150 г
- Какао - 30 гр.
- Ванільний цукор - 1 пак.
- Сіль - щіпка
- Розпушувач - 1 ч. л.
Спосіб приготування:
- Вишню залити вином або будь-яким іншим алкоголем, дати настоятися в холодильнику ніч.
- Збити яйця, цукор і щіпку солі до збільшення у 2-3 рази. Додати борошно, какао і розпушувач. Форму для випічки застелити пергаментом, випікати при 180-190 градусах до готовності. Готовий бісквіт остудити. Зрізати з нього верхівку, вирізати м'якоть, залишаючи 1,5-2 см бортиків. М'якоть подрібнити в крихту.
- Сметану збити зі згущеним молоком. Частина крему і бісквітної крихти відкласти для прикраси. Решту крихту змішати з кремом і додати проціджену вишню.
- Основу для торта можна додатково просочити алкоголем, який ви злили з вишні.
- Приготовлений крем викладаємо в коробочку з бісквіту. Зверху накриваємо другим коржем.
- Торт прикрасити кремом і обсипати крихтою. За бажанням можна також прикрасити шоколадною крихтою. Готовий торт відправити в холодильник на ніч для просочення.
Нагадаємо, просто додайте це до борщу і станете королем кухні: рецепт, за яким захочеться готувати завжди.
Популярні новини зараз
Гороскоп на 26 листопада: у вівторок Всесвіт на вашому боці
Всіх чоловіків змусять встановити "Резерв+": які зміни чекають мобілізацію
Який стаж не зарахують до пенсії: роки роботи просто викинуть
Потрібна повна заміна: Vodafone нагадав важливе правило для 4G
Показати ще
Раніше ми повідомляли, що не варіть кукурудзу, а посмажте на багатті: простий рецепт від улюбленця всіх жінок з "МастерШеф".