Влітку багато хто відмовляється від важкої їжі, адже не хочеться перевантажувати свій шлунок у спеку, тому супчики, що охолоджують, - ідеальний варіант.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяВсі вже знайомі з окрошкою, але цей суп дещо відрізняється від неї, тому що готується з розсолом та малосольними огірками. Незважаючи на простоту, страва чудово насичує. Щоб зробити її ситніше, достатньо буде додати варене куряче філе або ковбасу.
Що знадобиться з інгредієнтів:
- Малосольні огірки 8 шт.
- Редиска 200 г
- Картопля молода 4 шт.
- Кефір 250 мл
- Йогурт без наповнювача 250 мл
- Розсіл 150 мл
- Часник, зубчики 2 шт.
- Сіль за смаком
- Перець чорний мелений за смаком
- Кріп, гілочка 30 г
- Цибуля зелена 30 г
Як приготувати суп:
- Картоплю помийте, очистіть і зваріть до готовності. Редиску помийте, зріжте хвостики. Натріть на середній тертці варену картоплю, малосольні огірки та редиску. Часник очистіть та пропустіть через прес.
- У каструлі змішайте кефір, йогурт та розсіл. Додайте туди терті овочі, пропущені через прес часник, посоліть, поперчіть і перемішайте. Подрібніть кріп і зелену цибулю і покладіть у суп.
- Перед подачею поставте суп на годину в холодильник. Прикрасьте кружальцями огірка.
Раніше ми писали про те, що жару 40 градусів вже на носі, а це морозиво врятує кожного українця: рецепт без молока з фруктів та ягід
Як повідомляв Знай.ua, давній український борщ із вишнями замість томатної засмажки: спробуйте і не зможете готувати інакше, рецепт
Також портал Знай.ua писав, що простий рецепт, з яким впорається навіть новачок: як приготувати смачний джем із сезонної чорниці