Поласувати смачною солодкою кукурудзою можна і вдома – нічого складного чи таємничого у її приготуванні немає.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяДля найпростішого рецепту соковитої кукурудзи знадобиться лише вода, сіль, каструля та 20 хвилин часу. Тому приготуємо ідеальну кукурудзу вдома!
Що знадобиться:
- Декілька качанчиків молодої кукурудзи;
- вода
Готову кукурудзу мазатимемо вершковим маслом і посипатим сіллю.
Як готувати:
Початки молодої кукурудзи чистимо, проте лушпиння і «волосся» з них не викидаємо! Листя і "волосся" складаємо на дно каструлі, в якій готуватимемо качани. На цю підстилку кладемо нашу кукурудзу.
Якщо качани надто великі і не вміщаються у вибраний посуд, їх можна поламати – на смак і соковитість це жодним чином не впливатиме.
Секрет:
Якщо заливати кукурудзу холодною водою, вона стане твердою та несмачною. Щоб зернятка залишилися м'якими, качани заливають окропом. Деякі радять притиснути кукурудзу ґнотом, проте це не обов'язково.
Варити кукурудзу 15-20 хвилин, після чого залишити у воді ще на годинку, щоб набратися аромату та смаку.
Подавати з олією та сіллю. Також можна спробувати додати готову кукурудзу плавлений сир (рідкий). У салатах та закусках кукурудза з плавленим сиром поєднується ідеально, так що ризикніть і ні краплі не пошкодуєте.
Нагадаємо, що хрускіт буде чути за кілометр, а смак - зведе з розуму: рецепт квашеної капусти з 2 секретними інгредієнтами.
Раніше ми повідомляли про найкращий сніданок для літнього ранку: готуємо оладки кабачків з сиром буквально за 10 хвилин.