Кожна господиня має свої неповторні коронні рецепти. Це стосується якихось основних страв і, звичайно, завжди їсти якийсь кулінарний шедевр, секрети якого вона не розкриває.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЗапевняємо вас, що і рецепт фрикадельок у вершково-грибному соусі теж може посісти почесне місце серед коронних.
ІНГРЕДІЄНТИ:
- фарш індички 500 гр;
- цибулина 1 шт;
- пучок петрушки;
- сіль, спеції за смаком;
- масло рослинне;
- вершкове масло;
- вершки 20% 200 г;
- печериці 150 гр.
СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ:
- Для фрикадельок змішуємо фарш, нарізані цибулю та петрушку, додаємо спеції та ретельно перемішуємо. Зі спецій можна використовувати чорний перець, солодку паприку, сушений часник і сіль.
- Формуємо фрикадельки і обсмажуємо їх на олії з двох сторін приблизно по 2-3 хвилини і перекладаємо в миску.
- У сковороді розтоплюємо шматочок вершкового масла|мастила| і обсмажуємо печериці. Потім вливаємо вершки кімнатної температури та викладаємо фрикадельки. Гасимо на невеликому вогні під кришкою близько 10 хвилин періодично помішуючи.
Ось і наше просто доповнення до гарніру чи салату готове. Спробуйте і ви не зможете готувати інакше.
Нагадаємо, що відірватися неможливо: рецепт рум'яної шарлотки з персиками.
Раніше ми повідомляли, що ароматна мандаринівка замість звичної медовухи: рецепт на віки, який точно сподобається. Рецепт горілки, яка переплюнула медовуху та хріновуху.
Також, знала б раніше, готувала б завжди: рецепт консервованих помідорів із кабачками "Сатурни".