У приготуванні сирників дуже важливо вибрати правильний сир, який не розтікається по сковороді, але не буде занадто сухим.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЗвичайно, у кожного є свій, можливо навіть фірмовий, рецепт сирників, але спробувати щось нове не забороняється. Тим більше, коли в Україні сезон фруктів, які ідеально поєднуються із цією стравою на сніданок.
Пропонуємо нашим читачам ознайомитись із рецептом сирників в елементарному сметанному соусі.
Інгредієнти:
- Сир - 400 гр.
- Жовток яйця – 2 шт.
- Рисове борошно - 40 гр.
- Вершки 20% - 250 гр.
- Згущене молоко - 70 гр.
- Яйце - 1 шт.
- Лимон - 1/2 цедри
СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ:
1. Сир протерти через сито (брати однорідний пастоподібний, без зайвої рідини), додати до нього інші інгредієнти, змішати.
2. На припиленій мукою поверхні сформувати сирники.
3. Обсмажити на розігрітій сковороді з невеликою кількістю олії з двох сторін до золотистої скоринки. 4. Для соусу змішати
всі інгредієнти (цедру натирати самостійно, покупну не додавайте, інакше дасть гіркоту).
5. Духовку розігрійте до 180 °, покладіть сирники у форму, залийте соусом і заберіть в духовку на 15 хвилин.
Нагадаємо, що скоро в Україну прийдуть холоди і терміново буде потрібний пиріг: рецепт абрикосового, як у бабусі.
Раніше ми повідомляли, що спробуйте зробити хоча б одну баночку – не пошкодуєте: рецепт консервації цілих груш на зиму.
Також не зайвою буде ароматна мандаринівка замість звичної медовухи: рецепт на віки, який точно сподобається.