Домашнє морозиво значно смачніше та корисніше за магазинне. Воно не має у своєму складі шкідливих консервантів, барвників та інших шкідливих добавок.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
Підписатися
Однак багато хто вважає, що приготувати такий десерт вдома займає багато часу та зусиль. Однак, зараз ми спростуємо з вами це міф.
Фудблогерка Анастасії з ніком anny.cooking в Instagram
Інгредієнти:
- 500 мл вершків 33%
- 200 г вареної згущеного молока
- два вафельних коржа
Спосіб приготування:
Бортики роз‘ємної форми змащуємо вершковим маслом і застеляємо пергаментом, викладаємо на дно форми один вафельний корж.
Дуже холодні вершки збиваємо до стійких піків, додаємо варене згущене молоко, збиваємо до однорідності 1 хвилину.
Виливаємо вершкову масу на вафельний корж і зверху накриваємо ще одним коржем.
Кладемо майбутнє морозиво в морозилку до повного замороження.
З готового морозива знімаємо форму, пергамент і нарізаємо.
Нагадаємо, що простішого рецепту точно не знайдете: як приготувати джем із сливи з волоськими горіхами на зиму.
Раніше ми повідомляли про дивовижні сирні булочки з чорною смородиною: навіть бабуся позаздрить такій випічці.
Знай.uа писав, сезон динь у самому розпалі: як правильно вибрати смакота